Social Club Hatası Code 217

Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Dünden beri resimde paylaştığım sorunu yaşıyorum. Dün gece bıraktım, sabah kalktığım da aynı hata vardı. Tekrar başladım bir zaman sonra böyle hata veriyor. Nedeni nedir?
tech.jpg

DNS ayarlarınızı değiştirmenizi öneririm o hata Social Club' a bağlanılamadığında ortaya çıkıyor muhtelemen sizde de onun için olmuştur. Bu videoya bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denedim fayda etmedi. Sosyal de bir konu gördüm, yönetici olarak çalıştırdım falan yine fayda etmedi. Ben bu hesabı satın aldım. Acaba o yüzden problem olur mu? Yani key'i ben girmedim. Başkasından satın aldım.

Bilemiyorum bu sorununuzu buraya yazmadan önce hiç internette araştırdınız mı ? İnternette bununla ilgili bir sürü konu var onlara bakabilirsiniz. Benim bildiğim bu sorunu böyle çözüyorlardı. Satın aldığınız kişi ban yemiş olabilir mi ? İsterseniz bu videodaki çözümü uygulayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar sorunum hayla devam etmekte. Arkadaşın dediği şeyleri daha önce uyguladım, yine faydası olmadı. İnternet'de araştırma yaptım, böyle bir konuya rastlamadım, sadece ingilizce olarak var. Sosyal de bir konu daha gördüm. Yeni hesap açıp, DNS değiştirmek gibi. Onuda yaptım, ama faydası olmadı. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar, sorunu çözdüm. Server lost diye bir hata alıyordum, hata kodu 217'den önce. Meğersem x64*.rpf.part şu dosyayı silmek lazımmış. Şuan takır takır iniyor. :)

Abiciğim şu linke bir baksana belki bir yardımın dokunur GTA 5 Social Club hataları

Arkadaşlar sorunum hayla devam etmekte. Arkadaşın dediği şeyleri daha önce uyguladım, yine faydası olmadı. İnternet'de araştırma yaptım, böyle bir konuya rastlamadım, sadece ingilizce olarak var. Sosyal de bir konu daha gördüm. Yeni hesap açıp, DNS değiştirmek gibi. Onuda yaptım, ama faydası olmadı. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar, sorunu çözdüm. Server lost diye bir hata alıyordum, hata kodu 217'den önce. Meğersem x64*.rpf.part şu dosyayı silmek lazımmış. Şuan takır takır iniyor. :)
Abi sen hangi dosyayı sildin ? Nereden sildin ? Bana detaylı bir şekilde anlatır mısın ?

Aynı sorunu bende yaşamaya başladım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı