Social Club hesap oluşturma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

VPolrius

Centipat
Merhabalar, bildiğiniz üzere GTA V ücretsiz olarak Epic Games'e düştü ancak indirme de bittikten sonra Social Club'ı açtığımda hesap girmemi istedi. Hesabım olmadığı için yeni hesap oluşturmaya tıkladım ve bütün bilgilerimi girdim. Ancak next butonuna tıklayamıyorum gelmiyor o seçenek ve yukarıda "e-mail not found or password is invalid" yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bildiğiniz üzere GTA V ücretsiz olarak Epic Games'e düştü ancak indirme de bittikten sonra Social Club'ı açtığımda hesap girmemi istedi. Hesabım olmadığı için yeni hesap oluşturmaya tıkladım ve bütün bilgilerimi girdim. Ancak Next butonuna tıklayamıyorum gelmiyor o seçenek ve yukarıda "e-mail not found or password is invalid" yazıyor.

Aldığınız hata zaten e-posta bulunamadı veya şifre geçersiz demek. Bunları göz önünde bulundurarak tekrar denemeler yapın. Çok fazla nick alınmış durumda yoğunluk çok fazla çeşitli nick denemeleri ile sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı