"Social Club is currently experiencing technical difficulties" hatası

meertss

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşım GTA 5 story mod oynaması için Online'ı banlı Epic hesabımı vermiştim. Şimdi arkadaşım oyunu Steam üzerinden aldı ve indirdi. Fakat oyuna girdiğinde Rockstar Online serverlarına bağlanamıyorsunuz hatasını aldı. Benim hesabım ile onun girdiği hesaplar farklı. Rockstar sunucularına baktığımda sunucular aktif gozüküyor.

Konuyu takipteyim, ben de yaşadım bu sorunu yaşıyorum.

Yaptığım şeyler Social Club'ı silip yeniden yüklemek, -scOnlineOnly komutunu yazmak. Bunun harici bulamadım bir şey.

Rockstar destek sayfasına yazın bakalım. Bilet açın bir tane.

şu anda bu hatayı alıyoruz social clup ı flan sildik yükledik fakat hala bişey değişmedi
Konuyu takipteyim, ben de yaşadım bu sorunu yaşıyorum.

Yaptığım şeyler Social Club'ı silip yeniden yüklemek, -scOnlineOnly komutunu yazmak. Bunun harici bulamadım bir şey.

Rockstar destek sayfasına yazın bakalım. Bilet açın bir tane.

Baktım fakat hangi seçenekleri seçeceğimi anlayamadım

Dosya Ekleri

• 1660824351537.png
    48,7 KB · Görüntüleme: 86
Şu anda bu hatayı alıyoruz social Club'ı flan sildik yükledik fakat hala bir şey değişmedi

Baktım fakat hangi seçenekleri seçeceğimi anlayamadım

1.ADIM

2.ADIM

3.ADIM neden giriyorsanız GTA 5'e onu seçin

4.ADIM (ben bilgisayar seçeneğinden yaptım diğerleri de aynımı olur bilmiyorum)

Kullanır mısınız bilmem ama ben gene de atayım. İngilizceniz iyi değilse çeviri yapabilirsiniz kontrol ederek çünkü bazen yazdığınızdan bambaşka cümleler çıkabiliyor birkaç kere kontrol ederseniz bir sorun olacağını düşünmüyorum.

sağol deniyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…