Social Club şifre yenileme hatası

wenX

Hectopat
Katılım
10 Şubat 2019
Mesajlar
596
Makaleler
1
Çözümler
5
Merhaba.
En son 3-4 gün önce girdiğim GTA'ya bugün girmek istediğimde bir baktım kendi kendine Social Club'dan çıkmış. E mailimi şifremi girdim yanlış dedi. Şifremi değiştireyim dedim değiştirdim. Yeni şifremle girmeye çalıştım hata aldım. Tüm e mail hesaplarımı şifrelerimi denedim yine olmadı. Anlamıyorum yani kendi kendine nasıl çıkış yapıyor ve sürekli hata veriyor? O kadar ev araba kokain fabrikası falan almıştım para kasmıştım bunlara ne olacak?
 
Bende de aynısı oldu. Social Club çıkış yapmış. Arkadaşımda da öyle. Giremedik online.
Birçok kişide benzer şey olmuş. Rockstar sorunu kısacası. Bekleyin yeter.
 
Hata falan değil. Şifre yenilemeye bastım 2 saat sonra e posta geldi(gerçekten 2 saat).
E posta gelmeden daha önce denediğim ve kabul etmeyen şifreyi girdim ve kabul etti ve oldu.

Hata kardeşim. Şifrenin geç gelmeside zaten Rockstar tarafındaki bir sıkıntı işte. Rockstar'da net sorun var. Bariz belli.
 
Bir mail isteği yolladığınızda (E-mail aktivasyonu, şifre değişimi vs.) yoğunluktan dolayı 4 saat içerisinde ulaşacağı söyleniyor. Eğer 4 saat içinde ulaşmazsa tekrar denemenizi tavsiye ediyorlar. Art arda denediğinizde günlük 5 mail sınırını aştığınız için elde var sıfır oluyor.
 
Beyler sakin olun, sunucular kapalı işte. Yarın açılır zorlamayın fazla, hepimizde aynı. Oyun ücretsiz olunca bazı oyuncular abartmış, sorun ondan kaynaklı. RDR2 bile giremiyorum :(
 
@Cem Argun Genel olarak Rockstar sunucuları ve sitesinde sorun var. Bu yüzden giriş yapamıyorsun. Sorun seninle ilgili değil.
Yani şifre yenilememe felan gerek yok dimi. Şimdi birde onla uğraşmim
Beyler sakin olun, sunucular kapalı işte. Yarın açılır zorlamayın fazla, hepimizde aynı. Oyun ücretsiz olunca bazı oyuncular abartmış, sorun ondan kaynaklı. RDR2 bile giremiyorum :(
Bende ona girecektim ezana kadar ama hesabımdan çıkmış. Üstüne hesaba girditmiyorda.
 

Geri
Yukarı