SıradanBirKullanıc_ı
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Selamlar arkadaşlar üzerinde oldukça aktif bir biçimde çalıştığım bir projem var projenin fonksiyonlarından biri olan mesaj sistemini çözemedim açıklayayım;
-Mikrofona, mesajımızı kime göndereceğimizi ardından mesajımızı söylüyoruz.
-Sistem bunu server.py dosyasına gönderiyor.
-Burada dosya kendisine mesaj geldiğini algılayıp mesaj alıcısının ismini denetliyor.
-Hedef alıcının cihazına bu mesaj metnini gönderiyor.
-Alıcının cihazı bir mesajınız var uyarısını verip pyttsx3 ile mesajı seslendiriyor.
Sistemin basamakları bunlar kod kısmında Python ile olan 5 yıllık deneyimim de ilk defa socket e işim düştü onu da Hint'li hocalardan anlayamadım yardımcı olabilecek var mıdır? (seslendirme, mesajı kaydetme falan onları hallettim sadece socket ve server kısmını halledemedim)
-Mikrofona, mesajımızı kime göndereceğimizi ardından mesajımızı söylüyoruz.
-Sistem bunu server.py dosyasına gönderiyor.
-Burada dosya kendisine mesaj geldiğini algılayıp mesaj alıcısının ismini denetliyor.
-Hedef alıcının cihazına bu mesaj metnini gönderiyor.
-Alıcının cihazı bir mesajınız var uyarısını verip pyttsx3 ile mesajı seslendiriyor.
Sistemin basamakları bunlar kod kısmında Python ile olan 5 yıllık deneyimim de ilk defa socket e işim düştü onu da Hint'li hocalardan anlayamadım yardımcı olabilecek var mıdır? (seslendirme, mesajı kaydetme falan onları hallettim sadece socket ve server kısmını halledemedim)