Soda Note 12 telefon nasıldır?

Bütçe
3300

reckinc

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7320u Radeon 610M 8GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD
Şimdi 105 dolara telefon var TikTok'ta 3000~3300₺ (yurt dışı) bandında satılan "Soda Note 12" var Samsung S23'e çok benziyor dört kamerası olduğunu da iddia ediyor, cihaz hakkında bilgisi olan özellikle SAR değerini bilen varsa söylesin sevaba girer. Alınır mu cihaz? Reeder alacağıma bunu mu alayım?

Şimdi 105 dolara telefon var TikTok'ta 3000~3300₺ (yurt dışı) bandında satılan "Soda Note 12" var Samsung S23'e çok benziyor dört kamerası olduğunu da iddia ediyor, cihaz hakkında bilgisi olan özellikle SAR değerini bilen varsa söylesin sevaba girer. Alınır mu cihaz? Reeder alacağıma bunu mu alayım?
Bu tarz cihazları almanızı önermem. Aynı tasarımın Reeder versiyonu var. Dün elime aldım. Kasası çok hoştu ama cihaz kötüydü. Kamera leş. Arayüz leş. Düzgün bir cihaz almanızı öneririm.

Cihaza biraz baktım. Hakkında sadece kendisi sitesinde bilgi bulabildim. Dediğiniz gibi resmen aynısını yapmışlar. Fakat donanımsal özelliklerini bulamadım ve en önemlisi sar değeri bilinmeli. Almanızı tavsiye etmem

Bu tarz cihazları almanızı önermem. Aynı tasarımın Reeder versiyonu var. Dün elime aldım. Kasası çok hoştu ama cihaz kötüydü. Kamera leş. Arayüz leş. Düzgün bir cihaz almanızı öneririm.

Bütçem sıkıntılı cevabın için teşekkür ederim Reeder almam herhalde bunun kamera 50 mega piksel F.2.2 herhalde. İşlemcisi ne bulamadım herhalde Helio işlemci var cihazda.

Cihaza biraz baktım. Hakkında sadece kendisi sitesinde bilgi bulabildim. Dediğiniz gibi resmen aynısını yapmışlar. Fakat donanımsal özelliklerini bulamadım ve en önemlisi SAR değeri bilinmeli. Almanızı tavsiye etmem.

Yanıtınız için teşekkürler.

İlk defa duydum. Bu fiyatlara 2. El telefon dışında adamakıllı bir telefon alamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı