Sökülen forma nerede diktirilir?

Ryk1707

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sökük veya her neyse nasıl düzeltilir?

Dosya Ekleri

• 37987BEB-34A4-4D77-80DE-FB97494E95E0.jpeg
    37987BEB-34A4-4D77-80DE-FB97494E95E0.jpeg
    133,1 KB · Görüntüleme: 436
  • IMG_2190.jpeg
    IMG_2190.jpeg
    212,4 KB · Görüntüleme: 280
Sökük dediğin dikiş yerlerinden düz ipin ya da overlock makinesinin ince iplerinin çıkması demek, yani sökük değil.
Daha çok zedelenmiş gibi, kumaşın ipi çekilmiş ve bozuk bir görüntü veriyor.
Kısacası, kumaştan ip çekilmiş. Biryere takılmış olabilir.
Düzeltilmez gibi.

Sökük dediğin dikiş yerlerinden düz ipin ya da overlock makinesinin ince IP'lerinin çıkması demek, yani sökük değil.
Kısacası, kumaştan IP çekilmiş. Biryere takılmış olabilir.
Düzeltilmez gibi.

Evdeki kapının demirine takıldı ip çıktı bende makasla kestim çizgi şeklinde bir bozukluk var zaten yeni aldım evde giydim 5 dakika sonra gitti forma 😑 belki değiştirirler.

Sökük dediğin dikiş yerlerinden düz ipin ya da overlock makinesinin ince IP'lerinin çıkması demek, yani sökük değil.
Kısacası, kumaştan IP çekilmiş. Biryere takılmış olabilir.
Düzeltilmez gibi.

Evdeki kapının demirine takıldı ip çıktı bende makasla kestim çizgi şeklinde bir bozukluk var zaten yeni aldım evde giydim 5 dakika sonra gitti forma 😑 belki değiştirirler.

Dosya Ekleri

• IMG_2193.jpeg
    IMG_2193.jpeg
    108,7 KB · Görüntüleme: 228
@mahber Hocamın dediği gibi onarılamayabilir. Onu halledebilecek tek kişi terzi. Oda sökük kısmı içine büküp oradan makineye verir geçer, çizgi şeklinde dikiş izi olur. Yine de bir terziye danışmanda fayda var, belki beyaz olduğu için dikiş izi belli olmayabilir.

Belki değiştirirler

Hasarlı ürünü de değiştireceklerini sanmıyorum. Kullanıcı hatası sonuçta.

@mahber hocamın dediği gibi onarılamayabilir. Onu halledebilecek tek kişi terzi. Oda sökük kısmı içine büküp oradan makineye verir geçer, çizgi şeklinde dikiş izi olur. Yine de bir terziye danışmanda fayda var, belki beyaz olduğu için dikiş izi belli olmayabilir.

Hasarlı ürünü de değiştireceklerini sanmıyorum. Kullanıcı hatası sonuçta.

Ben en iyisi yarın bir gün gideyim sorayım terziye feneriumada gider sorarım eyvallah arkadaşlar.

Çok belli olmuyor sanki ama sabah iyice bakarım terziye verip risk almam belki daha kötü olabilir.

Terzinin yanında 1 yıl kadar çalıştım bu tarz şeyler geliyordu ama bunların tamiri olmaz. Yani bize getirdiklerinde buna yapılacak bir şey yok diyorduk. Bence forma bu durumda kötü gözükmüyor ileri ki zamanlarda eğer daha fazla sökülür, delik gibi olur ise terzinin yapacağı şey formanın kumaş renginde altına ek bir kumaş atıp düz makine ile zik zak atması bu durumu çözer. Ama o zik zak izi görüntüde uzaktan belli olmasa da yakından pek de hoş gözükmeyebilir.

Terzinin yanında 1 yıl kadar çalıştım bu tarz şeyler geliyordu ama bunların tamiri olmaz. Yani bize getirdiklerinde buna yapılacak bir şey yok diyorduk. Bence forma bu durumda kötü gözükmüyor ileri ki zamanlarda eğer daha fazla sökülür, delik gibi olur ise terzinin yapacağı şey formanın kumaş renginde altına ek bir kumaş atıp düz makine ile zik zak atması bu durumu çözer. Ama o zik zak izi görüntüde uzaktan belli olmasa da yakından pek de hoş gözükmeyebilir.

Sağ ol reis denk gelirse feneriuma sorarım bir ara yoksa ellemem çok belli bile olmuyor aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı