Soel Parfüm iyi mi?

İlk defa duydum hocam. Invictus'un muadiliymiş bu ürün. Daha bilindik markalardan Invictus muadillerine bakabilirsiniz (MAD, David Walker, Tutaste...).

İlk defa duydum hocam. Invictus'un muadiliymiş bu ürün. Daha bilindik markalardan Invictus muadillerine bakabilirsiniz (MAD, David Walker, Tutaste...).
Hocam, şimdi sipariş edeceğim ancak sorum var;

Mad mi yoksa tutaste mi önerirsiniz? İnternetten alacağım, bulunduğum il de mad parfüm bayiside var ama deneyebilirim.
(bargello da alabilirim)

Aklımdaki kokular şunlar:

One million, One million lucky, Creed aventus ve Layton. Hangisini önerirsiniz?

Hocam, şimdi sipariş edeceğim ancak sorum var;

Mad mi yoksa tutaste mi önerirsiniz? İnternetten alacağım, bulunduğum il de mad parfüm bayiside var ama deneyebilirim.
(bargello da alabilirim)

Aklımdaki kokular şunlar:

One million, One million lucky, Creed aventus ve Layton. Hangisini önerirsiniz?
Deneyerek alabilme avantajı nedeniyle MAD derim hocam. Parfümü deneyerek almak gerek, çok öznel bir zevk çünkü.

Aklınızdaki kokulara bakarsak One Million sokakta sürekli rastlayacağınız, en sık kullanılan kokulardan biri. Özgünlüğü yok. Arko'nun Gold renkli tıraş kolonyası var bir tane, o bile birebir aynı kokuyor. Aventus son 4-5 yılın en çok satan açık parfümlerinden, buna da yine sokakta çok rastlarsınız. Geçen kolonyalı mendilden bile bu kokuyu aldım artık o derece sıktı. One Million Lucky ve Layton arasında tercihte bulunmanızı öneririm. Layton'un MAD'de niche seriden olanı vardı, o seri oldukça başarılıdır.

Deneyerek alabilme avantajı nedeniyle MAD derim hocam. Parfümü deneyerek almak gerek, çok öznel bir zevk çünkü.

Aklınızdaki kokulara bakarsak One Million sokakta sürekli rastlayacağınız, en sık kullanılan kokulardan biri. Özgünlüğü yok. Arko'nun Gold renkli tıraş kolonyası var bir tane, o bile birebir aynı kokuyor. Aventus son 4-5 yılın en çok satan açık parfümlerinden, buna da yine sokakta çok rastlarsınız. Geçen kolonyalı mendilden bile bu kokuyu aldım artık o derece sıktı. One Million Lucky ve Layton arasında tercihte bulunmanızı öneririm. Layton'un MAD'de niche seriden olanı vardı, o seri oldukça başarılıdır.
Daha önce açık parfüm olarak Million Lucky denemiştim, tutaste çok övüldü. Bi’ denemek istedim. Mad olanın linkini atma şansınız var mı?

Birde Tutastede iki tane layton varmış, ben 110 tl olana karar verdim.

Kış için sizce hangisi daha uygun? Siz hangisini tercih ederdiniz?

Daha önce açık parfüm olarak Million Lucky denemiştim, tutaste çok övüldü. Bi’ denemek istedim. Mad olanın linkini atma şansınız var mı?

Birde Tutastede iki tane layton varmış, ben 110 tl olana karar verdim.

Kış için sizce hangisi daha uygun? Siz hangisini tercih ederdiniz?
PdM Layton'un MAD muadili bu ürün:

Stokta kalmamış diyor da şubelerde vardır. Bazen kampanya da oluyor bu niche serisinde %20 indirim, 2.'ye %50 indirim falan şeklinde.

Tutaste'nin top kalite listedeki (yani sizin seçtiğiniz) Layton gayet iyidir. Kış için ikisi de uygun. Lucky biraz daha gurme tarzda tatlı-kurabiyemsi bir kokuyu çağrıştırıyor bana. Layton biraz daha bu anlamda farklı ama o da kışa uygundur gayet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı