Söylenişi kolay dil önerisi

SusamliCocuk

Femtopat
Daha fazla  
Röğrenmesi kolay bir dil arıyorum pek önemli bir yabancı dilim yok ama ailem beni kursa göndermek istiyor. Ben de öğrenmesi kolay bir dil istiyorum bende maalesef ki hafif konuşma bozukluğu bulunmakta bazı sesler çıkamıyor. Pelteklik hemen hemen benzer latin alfabesi olursa ve yazıldığı gibi direk okunursa çok güzel olur öyle bir dil var mı?

Şimdiden tavsiyeler için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizce seviyem B1 seviyesinde.

İngilizce öğrenmeden diğerlerine geçme.

Yorumun için teşekkür ederim evet B1 seviyesinde İngilizce konuşabilir durumdayım ve ailem beni İngilizce kursuna göndermek istemekte belki olabilir çünkü öğrenmesi dediğin gibi kolay ve global bir dil teşekkürler.

Eğer İngilizce biliyorsan İspanyolca öğrenebilirsin, birkaç kural harici kolay bir telaffuzu var.
Yorumun için teşekkür ederim evet B1 seviyesinde İngilizce konuşabilir durumdayım ve ailem beni İngilizce kursuna göndermek istemekte belki olabilir çünkü öğrenmesi dediğin gibi kolay ve global bir dil teşekkürler.
B2-C1 düzeyine getirebilirsin aslında, İngilizce dışında bir dili kullanma fırsatı ayda yılda bir çıkar zaten.

Eğer İngilizce biliyorsan İspanyolca öğrenebilirsin, birkaç kural harici kolay bir telaffuzu var.

B2-C1 düzeyine getirebilirsin aslında, İngilizce dışında bir dili kullanma fırsatı ayda yılda bir çıkar zaten.

Evet benim de aklımda bulunmakta o fikir teşekkürler yorumun için.
İspanyolca, Türkçe diline benzer bir dildir onu öğrenebilirsiniz. Genellikle yazıldığı gibi okunur ve sert bir dildir.

Yorumun için teşekkür ederim evet benim de aklıma geldi ama kullanılabilir alan diğer dillere göre az.

Evet benim de aklımda bulunmakta o fikir teşekkürler yorumun için.

Yorumun için teşekkür ederim evet benim de aklıma geldi ama kullanılabilir alan diğer dillere göre az.
Dünyada en çok 2. konuşulan dildir İspanyolca. O yüzden bir işe girdiğiniz vakit, İngilizce ve İspanyolca bilmeniz; dünyanın en konuşulan 2 dilini bilmeniz demek olacaktır.

Ek olarak İspanyolca, İngilizce'ye göre daha fazla konuşulmaktadır fakat dünyada kabul gören dil İngilizce'dir.

Dünyada en çok 2. konuşulan dildir İspanyolca. O yüzden bir işe girdiğiniz vakit, İngilizce ve İspanyolca bilmeniz; dünyanın en konuşulan 2 dilini bilmeniz demek olacaktır.

Ek olarak İspanyolca, İngilizce'ye göre daha fazla konuşulmaktadır fakat dünyada kabul gören dil İngilizce'dir.
Önemli olan ne kadar fazl aülkeyle iletişim kurabildiğiniz, ona göre Çince en gerekli dil olurdu.

Ek olarak İspanyolca, İngilizceye göre daha fazla konuşulmaktadır...
Ana dil olarak İspanyolca konuşanların sayısı fazla, 2. dil olarak öğrenenlerle birlikte kıyas kabul etmez düzeyde İngilizce daha fazla konuşan sayısına sahip.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı