teşekkürler, en kolay bunu söylüyorumŞu köşe yaz köşesi,şu köşe kış köşesi,ortada su şişesi.
teşekkürler, bunları söylüyorum kolayca1. Şu köşe yaz köşesi, şu köşe kış köşesi, ortada su şişesi.
2. Kartal kalkar dal sarkar dal sarkar kartal kalkar.
3. Gagavuz kuşunun gagası gerdandan sarkar, ger ger gerilen gergefin gültası Galata’dan galat gergedana gül atar.
4. Kara kızın kısa kayışını kasışına kızmayışına şaşmamışsın da, kuru kazın kızışıp kayısı kazışına şaşmış kalmışsın.
5. Kapıyı kıcır gattırıcılardan mısın, ocağı kıvılcımlattırıcılardan mısın? Ne kapıyı kıcırdattırıcılardanım ne ocağı kıvılcımlattırıcılardanım.
Forumda yeniyim uygun bölümü bulamadım diye "eğlence" bölümünde konuyu açtım.Öncelikle mizah ve eğlence kısmına açmışsınız konuyu ama komiklikten en ufak bir parça göremedim. Bu arada bunları söyleyebildiğinizi nerden bilelim? Yanlış anlamayın sadece meraktan soruyorum. Ses kaydı alıp atabilme şansınız var mı acaba?
Tüm technopat duman altı1- Seni seviyorum
Daha başka bir şey aklıma gelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.