(Söylenti) A101'den tüm ürünlere %30 zam

En son öğlen gittim baktım market görevlileri fiyatları fln kontrol ediyorlardı. Ben gittiğimde zamları uygulamaya yeni başlamışlardı galiba o yüzden sebzeler fln zamlıydı. Birde 5TL ye satılan sürpriz yumurtalar 10TL olmuş onu gördüm.

Artık rahatlıyorum kendim malum partiye vermedim oy. İçim rahat.

Üzülmeyin, dahası gelir ama alıştıra alıştıra....

Bu halk ekonomik sıkıntıyı tam olarak yaşamadan akıllanmaz.

Bu halk ekonomik sıkıntıyı tam olarak yaşamadan akıllanmaz.

Kardeşim ülke akılanmayacak bu bir gerçek en azından bu nesil ilerdeki nesil umarım siyasal İslam'ın iyi bir şey olmadığını anlar.

Kardeşim ülke akılanmayacak bu bir gerçek en azından bu nesil ilerdeki nesil umarım siyasal İslam'ın iyi bir şey olmadığını anlar.
Bu nesil dediğimiz nesilde kimleti kastettiğimiz de önemli. 50+ kitle mi yoksa genel olarak 0-100 arası herkes mi?

- Sigaraya 8 ₺ zam- süt ve süt ürünlerine % 33 zam- çaya % 40 zam- şekere % 20 zam- LPG'ye 40 kuruş zam- benzine 1.48 ₺ zam- kahveye % 21 zam. Seçimlerden sadece 48 saat sonrası

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…