Sözel 10.000 mümkün mü?

TYT problemlere kadar çalışıp AYT odaklansan çok mantıklı olabilir çünkü AYT fazla dersiniz var ve AYT tarihte sözel kısımda çok konu var. Fen dersinizi son 1 1,5 ay kala çalışmaya başlamanı öneririm bende şu an 2 - 3 net yapıyorum ve son ay bakıp oradaki netimi 5 - 6 çıkarmayı planlıyorum.

Dostum AYT tarih pek sorun olmuyor çünkü hocalar okulda kolaylık sağlıyor. Ayrıyeten bazı konuları ben geçmişten genel kültür misali biliyorum. inşallah istediğimiz hedeflere ulaşacağız, hiçbir şey boşuna değil. Sevgiler.

Bir eşit ağırlıkçı olarak misal ben AYT tarihi Soner ardıçta ilerlemeye başlayacağım fakat AYT edebiyatta 14 - 15 nette kaldım hangi kanaldan izlemeliyim?

Bir eşit ağırlıkçı olarak misal ben AYT tarihi Soner ardıçta ilerlemeye başlayacağım fakat AYT edebiyatta 14 - 15 nette kaldım hangi kanaldan izlemeliyim?

Kral ben YouTube'dan yardım almıyorum. Doping Hafıza aldım ve eksiğimi onunla kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…