Arkadaşlar selamlar. YKS 2025 için hazırlanan bir 12. sınıf öğrencisiyim. Direk konuya giriyorum. TYT netlerim genelde şu an hep 50-60 arasında gidiyor. Türkçe ve sosyal kısmı netlerimde başrol oynuyor. AYT kısmına sömestr arasında yeni başladım. 1. dönem birkaç deneme olduk 30-40 arası net gelmişti. Öncelikle sizlere netlerimi yazaym:
TYT Türkçe: Hiç 30 altına düşmedi, zaman zaman 38-39 yapıyorum.
TYT Sosyal: Genelde hep 15 ve üzeri.
TYT matematik: Çok dalgalı, bazen 10'a yakınken bazen de 4-5 zor oluyor.
TYT fen: Biyoloji ve kimya derslerinden bazen yapıyorum. 3-4 arası.
AYT kısmı içinse, henüz konular bitmediği için bir şey yazmıyorum. Hedefim Marmara Üniversitesi Türkçe öğretmenliği. Sizce şu TYT ile yapabilir miyim?
(OBP: 80)
TYT problemlere kadar çalışıp AYT odaklansan çok mantıklı olabilir çünkü AYT fazla dersiniz var ve AYT tarihte sözel kısımda çok konu var. Fen dersinizi son 1 1,5 ay kala çalışmaya başlamanı öneririm bende şu an 2 - 3 net yapıyorum ve son ay bakıp oradaki netimi 5 - 6 çıkarmayı planlıyorum.
TYT problemlere kadar çalışıp AYT odaklansan çok mantıklı olabilir çünkü AYT fazla dersiniz var ve AYT tarihte sözel kısımda çok konu var. Fen dersinizi son 1 1,5 ay kala çalışmaya başlamanı öneririm bende şu an 2 - 3 net yapıyorum ve son ay bakıp oradaki netimi 5 - 6 çıkarmayı planlıyorum.
Dostum AYT tarih pek sorun olmuyor çünkü hocalar okulda kolaylık sağlıyor. Ayrıyeten bazı konuları ben geçmişten genel kültür misali biliyorum. inşallah istediğimiz hedeflere ulaşacağız, hiçbir şey boşuna değil. Sevgiler.
Dostum AYT tarih pek sorun olmuyor çünkü hocalar okulda kolaylık sağlıyor. Ayrıyeten bazı konuları ben geçmişten genel kültür misali biliyorum. inşallah istediğimiz hedeflere ulaşacağız, hiçbir şey boşuna değil. Sevgiler.
Bir eşit ağırlıkçı olarak misal ben AYT tarihi Soner ardıçta ilerlemeye başlayacağım fakat AYT edebiyatta 14 - 15 nette kaldım hangi kanaldan izlemeliyim?
Bir eşit ağırlıkçı olarak misal ben AYT tarihi Soner ardıçta ilerlemeye başlayacağım fakat AYT edebiyatta 14 - 15 nette kaldım hangi kanaldan izlemeliyim?