Sözel 10.000 mümkün mü?

Arkadaşlar selamlar. YKS 2025 için hazırlanan bir 12. sınıf öğrencisiyim. Direk konuya giriyorum. TYT netlerim genelde şu an hep 50-60 arasında gidiyor. Türkçe ve sosyal kısmı netlerimde başrol oynuyor. AYT kısmına sömestr arasında yeni başladım. 1. dönem birkaç deneme olduk 30-40 arası net gelmişti. Öncelikle sizlere netlerimi yazaym:

TYT Türkçe: Hiç 30 altına düşmedi, zaman zaman 38-39 yapıyorum.
TYT Sosyal: Genelde hep 15 ve üzeri.
TYT matematik: Çok dalgalı, bazen 10'a yakınken bazen de 4-5 zor oluyor.
TYT fen: Biyoloji ve kimya derslerinden bazen yapıyorum. 3-4 arası.

AYT kısmı içinse, henüz konular bitmediği için bir şey yazmıyorum. Hedefim Marmara Üniversitesi Türkçe öğretmenliği. Sizce şu TYT ile yapabilir miyim?
(OBP: 80)

TYT problemlere kadar çalışıp AYT odaklansan çok mantıklı olabilir çünkü AYT fazla dersiniz var ve AYT tarihte sözel kısımda çok konu var. Fen dersinizi son 1 1,5 ay kala çalışmaya başlamanı öneririm bende şu an 2 - 3 net yapıyorum ve son ay bakıp oradaki netimi 5 - 6 çıkarmayı planlıyorum.

TYT problemlere kadar çalışıp AYT odaklansan çok mantıklı olabilir çünkü AYT fazla dersiniz var ve AYT tarihte sözel kısımda çok konu var. Fen dersinizi son 1 1,5 ay kala çalışmaya başlamanı öneririm bende şu an 2 - 3 net yapıyorum ve son ay bakıp oradaki netimi 5 - 6 çıkarmayı planlıyorum.

Dostum AYT tarih pek sorun olmuyor çünkü hocalar okulda kolaylık sağlıyor. Ayrıyeten bazı konuları ben geçmişten genel kültür misali biliyorum. 😂 inşallah istediğimiz hedeflere ulaşacağız, hiçbir şey boşuna değil. Sevgiler.

Dostum AYT tarih pek sorun olmuyor çünkü hocalar okulda kolaylık sağlıyor. Ayrıyeten bazı konuları ben geçmişten genel kültür misali biliyorum. 😂 inşallah istediğimiz hedeflere ulaşacağız, hiçbir şey boşuna değil. Sevgiler.

Bir eşit ağırlıkçı olarak misal ben AYT tarihi Soner ardıçta ilerlemeye başlayacağım fakat AYT edebiyatta 14 - 15 nette kaldım hangi kanaldan izlemeliyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı