Sözel 20k yetişir mi?

859119

Zeptopat
Öyle ya da böyle bu zamana kadar doğru düzgün çalışmadım. Sözelden 20k yapmak istiyorum yetişir mi? Nasıl çalışmalıyım? Her gün 20 paragraf ve dil bilgisi çalışıyorum AYT sözele nasıl başlamalıyım?

Hocam bilmiyorum çok gençsiniz hedefleriniz neler ama, mevcut şartlarda sözel olarak ne okumayı düşünüyorsunuz?
20K sözel için oldukça düşük bir sıralama.

Öyle ya da böyle bu zamana kadar doğru düzgün çalışmadım. Sözelden 20k yapmak istiyorum yetişir mi? Nasıl çalışmalıyım? Her gün 20 paragraf ve dil bilgisi çalışıyorum AYT sözele nasıl başlamalıyım?
Yaklaşık 5 6 ayda 0 dan 1.5 k civarı yapan arkadaşım var. Verimli ve çok çalışırsanız neden olmasın. Umarım sınavınız iyi geçer, kolay gelsin.

Hocam bilmiyorum çok gençsiniz hedefleriniz neler ama, mevcut şartlarda sözel olarak ne okumayı düşünüyorsunuz?
20k sözel için oldukça düşük bir sıralama.

Okul öncesi öğretmenlik istiyorum. Biliyorum çok klişe bir laf ama sayısala gerçekten kafam basmıyor. Denemediğim hoca kitap kalmadı. Ezberim iyi olduğu için sözel düşünüyorum. 20k düşük olabilir zaten minimum 20k istiyorum daha fazlasını yapabilirsem yapmak isterim tabii ki.

Yaklaşık 5 6 ayda 0'dan 1.5 k civarı yapan arkadaşım var. Verimli ve çok çalışırsanız neden olmasın. Umarım sınavınız iyi geçer, kolay gelsin.

Sözel ilk 100 bile yetişir.

Teşekkürler cevaplarınız için.

Okul öncesi öğretmenlik istiyorum. Biliyorum çok klişe bir laf ama sayısala gerçekten kafam basmıyor. Denemediğim hoca kitap kalmadı. Ezberim iyi olduğu için sözel düşünüyorum. 20k düşük olabilir zaten minimum 20k istiyorum daha fazlasını yapabilirsem yapmak isterim tabii ki.

Teşekkürler cevaplarınız için.
Dostum benim , kararına saygı duyuyorum. Lütfen bu işin ataması ve kpss ye hazırlığının da olduğunu unutma.
Sana bir abi tavsiyesi yeni mezun birisi olarak , ne olursun ama ne olursun bu sene bütün zevklerini bir köşeye koy ve elinden gelenin daha fazlası ile çalış. Yoksa çok pişman olacaksın.
Sen yapabildiğin ama gerçekten yapabildiğin en iyi sıralamayı yap, sonra mesleğe karar verirsin.

Dostum benim, kararına saygı duyuyorum. Lütfen bu işin ataması ve KPSS'ye hazırlığının da olduğunu unutma.
Sana bir abi tavsiyesi yeni mezun birisi olarak, ne olursun ama ne olursun bu sene bütün zevklerini bir köşeye koy ve elinden gelenin daha fazlası ile çalış. Yoksa çok pişman olacaksın.
Sen yapabildiğin ama gerçekten yapabildiğin en iyi sıralamayı yap, sonra mesleğe karar verirsin.

Biliyorum abi. Öğretmen olmak hayalim o yüzden bu bölümü istiyorum. Haklısın umarım disiplinli bir şekilde çalışırım. Teşekkürler tavsiye için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı