Sözel 980 bin ile bölüm önerisi

Emreksse

Femtopat
Daha fazla  
2024 YKS sınavından sözelde 980 bindeyim, nerelere gidebilirim? önü açık güzel üniversite önerisi olan var mı?

TYT de ise 1 milyon 926 bindeyim üniversite bulabilir miyiz?

Önü açık olsun.

2024 YKS sınavından sözelde 980 bindeyim, nerelere gidebilirim? Önü açık güzel üniversite önerisi olan var mı?

Önü açık olsun.

Nerede yaşadıgını bilmiyorum ama İstanbul'da veya çevresinde oturuyosan gıda teknolojileri, kimya bilimi. Var bunları okuyup sonra isg işi de yapabilirisin düşül puanlı yerler ama kolay iş bulursun.

Nerede yaşadıgını bilmiyorum ama İstanbul'da veya çevresinde oturuyosan gıda teknolojileri, kimya bilimi. Var bunları okuyup sonra isg işi de yapabilirisin düşül puanlı yerler ama kolay iş bulursun.

Başlıkta kocaman harflerle "sözel" yazıyor.

2024 YKS sınavından sözelde 980 bindeyim, nerelere gidebilirim? Önü açık güzel üniversite önerisi olan var mı?

Önü açık olsun.

Hevesininizi kırıp sizi üzmek istemem ama sözel zaten pek parlak olmayan bir dal siz ise çok geridesiniz sözel için sözeli direkt eleyip TYT'den tercih yapın.

O sıralamaya ne olacağını sen de biliyorsun kankam, bırak bir yıl daha hazırlan. Eğer paraya ihtiyacın varsa hem part time çalışıp bir yerde hem de YKS hazırlanabilirsin. O sıralamayla yapma gerçekten.

Eşit ağırlığı geçtim ondan birşey olmaz peki ya tyt den hastaneyle alakalı bölümler bulanilir miyiz puan 234 bu arada

geçen yıldan bu civarlarda puanlarla hastanede röntgene veya anestezi tarzi unilere giden tanıdıklarım var

Eşit ağırlığı geçtim ondan birşey olmaz peki ya tyt den hastaneyle alakalı bölümler bulanilir miyiz puan 234 bu arada

geçen yıldan bu civarlarda puanlarla hastanede röntgene veya anestezi tarzi unilere giden tanıdıklarım var
Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği bak bi bu bölüme

Sınava milyar kişi girdiğini falan mı sanıyorsun? Bu sıralamalar ile bölüm seçecek şansın yok, anca bölüm seni seçebilir o da en saçma üniversitelerde bir türlü dolmayan atçılık bölümü falan olur. Bir de dalga geçer gibi önü açık olsun demişsin. Bu sıralamalar ile girebileceğin ünilerin neler olduğunu bir kontrol et bakalım yazmayı düşünecek misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı