Fallen_Angel
Decapat
Daha fazla  

Önü açık, okunabilecek bölüm önerileriniz varsa yazabilir misiniz?
Benim puanla aynı yazılım yaz.
Değil hocam zaten. Sayısal.Hoşuma gitmiştir hep, sözel olduğunu bilmiyordum ama.
Değil hocam zaten. Sayısal.
Atlas çökmeseydi bakardım ama pek bir şey geleceğini sanmıyorum özellikle önü açık diyorsanız. Bir sene daha girme şansınız var mı? Yoksa atlas açılınca bakarım hocam.Anladım hocam sizin öneriniz var mı?
Atlas çökmeseydi bakardım ama pek bir şey geleceğini sanmıyorum özellikle önü açık diyorsanız. Bir sene daha girme şansınız var mı? Yoksa atlas açılınca bakarım hocam.
Sözel Tarih var Coğrafya var ne ararsan var. Sözelde fazla iş yokYok hocam bu sene bir üniversiteye gitmem gerek.
Meslek lisesi çıkışlısın 018 Katsayıdan TYT'den Güzel bir Ek puanlı 2 yıllık bölüme girebilir. Tekniker Ünvanını alabilirsinÖnü açık, okunabilecek bölüm önerileriniz varsa yazabilir misiniz?
Sözel tarih var Coğrafya var ne ararsan var. Sözelde fazla iş yok.
Meslek lisesi çıkışlısın 018 katsayıdan TYT'den güzel bir ek puanlı 2 yıllık bölüme girebilir. Tekniker ünvanını alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.