Sözel 980 bin ile bölüm önerisi

Eşit ağırlığı geçtim ondan bir şey olmaz peki ya TYT'den hastaneyle alakalı bölümler bulanilir miyiz puan 234 bu arada.

Geçen yıldan bu civarlarda puanlarla hastanede röntgene veya anestezi tarzi unilere giden tanıdıklarım var.

Geçen yıl baz alınamaz geçen yılki sınav zorluğu ile bu seneki zorluk aynı değil geçen sene 234 alan biri atıyorum ilk binde olsa bu sene 234 yapan 1 ilk 10 bine bile giremeyebilir geçen sene baz alınamaz tercih yapmayıp tekrar hazırlanmanızı tavsiye ediyorum.

Sınava milyar kişi girdiğini falan mı sanıyorsun? Bu sıralamalar ile bölüm seçecek şansın yok, anca bölüm seni seçebilir o da en saçma üniversitelerde bir türlü dolmayan atçılık bölümü falan olur. Bir de dalga geçer gibi önü açık olsun demişsin. Bu sıralamalar ile girebileceğin ünilerin neler olduğunu bir kontrol et bakalım yazmayı düşünecek misin?
açıkça söylemek gerekirse bu puan ve sıralamayla üniler var önü açık olanlarda var ama benim istediğim buraya yazma amacım memurluk tarzı bir öneri sunan olur mu diyeydi

Açıkça söylemek gerekirse bu puan ve sıralamayla üniler var önü açık olanlarda var ama benim istediğim buraya yazma amacım memurluk tarzı bir öneri sunan olur mu diyeydi.

Bu puan ile hiçbir ünevirste ne güzel olur ne gideceğin bölümün önü açık olur tercih yap açıklandığı gün buradayız yazarsın buraya zorla söyletiyosun adama.

Açıkça söylemek gerekirse bu puan ve sıralamayla üniler var önü açık olanlarda var ama benim istediğim buraya yazma amacım memurluk tarzı bir öneri sunan olur mu diyeydi.
Bu sıralama ile yapacağın hiçbir tercih sana fayda sağlayamaz, 1 sene hazırlanıp iyi bir şey yapmayı dene bence. Memurluk imkanı sunan bölümler öyle kolay değil, çaba ister.

açıkça söylemek gerekirse bu puan ve sıralamayla üniler var önü açık olanlarda var ama benim istediğim buraya yazma amacım memurluk tarzı bir öneri sunan olur mu diyeydi
Çok zor bir yere girmen bu sıralama ile önüaçık diyorsun bir de sorun orda. Baraj olsa barajı geçemecektin nasıl önü açık bölüm önerisi yapabilelim. 2 yıllık sağlık bölümlerinin parayla okunanları oluyor ücretli özel üniversitede belki onlar tutar.

2024 YKS sınavından sözelde 980 bindeyim, nerelere gidebilirim? önü açık güzel üniversite önerisi olan var mı?

TYT de ise 1 milyon 926 bindeyim üniversite bulabilir miyiz?

Önü açık olsun.
yapabileceğin en güzel tercih bir sene daha hazırlanmak olur. Zaten sıralamana bakarsak çok da çalışmış olduğunu düşünmüyorum. Çok az programsız çalıştığını bildiğim arkadaşlar bile 100k falan yaptı sözelde yani. hepsini D işaretleseydin daha yüksek sıralamaya girerdin muhtemelen. Yapabileceğin en doğru tercih oturup 1 sene boyunca adam gibi çalışmak. okumak istiyorsan net bir şekilde söylüyorum bu sıralamaya okuyacağına tekrar çalış. Bir de sözelden niye giriyonuz abi 2-3 adam akıllı tutan bölüm var zaten

2024 YKS sınavından sözelde 980 bindeyim, nerelere gidebilirim? Önü açık güzel üniversite önerisi olan var mı?

TYT de ise 1 milyon 926 bindeyim üniversite bulabilir miyiz?

Önü açık olsun.

Ben senin yerinde olsam zanaat öğrenirdim veya baba mesleği varsa devam ettirirdim en olmadı polislik sınavlarına falan girerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı