Sözleri derin ve anlamlı şarkı önerileri

Havalinickname

Hectopat
Daha fazla  
Sayın arkadaşlar, büyük bir müzik arayışına girdim. Günlerdir aynı şarkıları dinliyorum. Bana ekte belirttiğim tarzda,kendimi kaptıracağım, sözleri anlamlı, gerekirse kapitalizmi ve dünyanın sistemini eleştiren şarkılar lazım. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-10-23 213246.png
    Ekran görüntüsü 2020-10-23 213246.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 131
Efkar istiyorsan, Ados-Gri, Sagopa-Sessiz ve Yalnız

Daha hayatın içinden sert şeyler istiyorsan, Ceza-Kim Bilir, Contra-Ters Yön(bunun sözleri çok etkileyici youtubeden anlamlarını bulabilirsin), Heja ft. Sansar Salvo-Anlat(bunun da anlamı derin, youtubedeki klibinin yorumlarında vardı olayı), Sagopa-Sertlik Kanında Var Hayatın, Sagopa-Söylenecek Çok Şey Var, Sagopa-Gölge Haramileri(Genel olarak Ceza'ya laf çarpıtıyor, en sonda da Yavuz Sultan Selim'in yazdığı bir dörtlüğü söylüyor, çok keyifli.), Sansar Salvo ft. Ceza-Hedefini Bul, Anıl Piyancı ft. Emrah Karakuyu-1 Lira.

Hayatın içinden slow, Eypio-Umudum Kalmadı, Kezzo ft. Eypio-Kaybım Çok, Sagopa Kajmer-366.Gün

Eskileri anmak istersen, Kezzo-Ne Çabuk Geçtin Zaman, Yener Çevik-Çocuk,

Efkar istiyorsan, Ados-Gri, Sagopa-Sessiz ve Yalnız

Daha hayatın içinden sert şeyler istiyorsan, Ceza-Kim Bilir, Contra-Ters Yön(bunun sözleri çok etkileyici youtubeden anlamlarını bulabilirsin), Heja ft. Sansar Salvo-Anlat(bunun da anlamı derin, youtubedeki klibinin yorumlarında vardı olayı), Sagopa-Sertlik Kanında Var Hayatın, Sagopa-Söylenecek Çok Şey Var, Sagopa-Gölge Haramileri(Genel olarak Ceza'ya laf çarpıtıyor, en sonda da Yavuz Sultan Selim'in yazdığı bir dörtlüğü söylüyor, çok keyifli.), Sansar Salvo ft. Ceza-Hedefini Bul, Anıl Piyancı ft. Emrah Karakuyu-1 Lira.

Hayatın içinden slow, Eypio-Umudum Kalmadı, Kezzo ft. Eypio-Kaybım Çok, Sagopa Kajmer-366.Gün

Eskileri anmak istersen, Kezzo-Ne Çabuk Geçtin Zaman, Yener Çevik-Çocuk,
Dostum gerçekten en mantıklı ve kapsamlı cevabı sen verdin.Teşekkürler.

Sadece 70' ler-90'lar arası dinlerim ama arada böyleleri denk gelebiliyor.
Son dönemde Sound olarak çok hoşuma giden, nakaratındaki anlamı ile şarkının vugrusunu tam yerinde buluşturan sisteme baş kaldıran bir şarkı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı