Oğuz Yalçın
Megapat
Daha fazla
TT diye kısaltılan firma yıllarca bana 7 mbit civarında bir hızı fahiş fiyatlara verdi. Üstelik kota vs. diye sürekli hızımı 4mbit civarına düşürdü. Yıllar sonra bir gün bir anda hızım 1 mbitin altına düştü. Bir ay civarı uğraştım eviniz kutuya çok uzak dediler. Sanırım birisi evimi temelinden kesip kutunun daha uzağına taşımış bundan benim haberim yok tabii. Sonuç olarak sözleşmeyi iptal edip kablonete geçtim. Çok şükür şuanda aşırı derece memnunum. 100 mbite kadar internet verebiliriz dediler. Doğum günüm olduğu zaman 100 mbite çıkartıyorlar hızı ve test yaptığımda gerçekten 100 mbit internet alabiliyorum. TT 16 mbit veririz dediği halde bir kez bile sekizin üstünde hız veremedi yıllarca. 24 mbit tamamen sınırsız paketi ve televizyonu 70 liraya alıyorum. TT'nin paketlerine göre son derece iyi fiyat. Üstelik bir sıkıntı olduğunda hiçbir ücret talep etmeden evime gelip kablolarımı falan yeniliyorlar. TT denen firma eve gelip kontrol yapmak için ekstra para ver bize diyor. Tamam vereyim diyorum ekibini göndermiyor. Kısacası bu ülkede kesinlikle tavsiye edebileceğim ve tavsiye isteyen herkese büyük bir heyecanla anlattığım tek firma kablonet. Kesinlikle yaşadığınız bölge için araştırıp değerlendirmenizi tavsiye ederim.
TT diye kısaltılan firma yıllarca bana 7 mbit civarında bir hızı fahiş fiyatlara verdi. Üstelik kota vs. diye sürekli hızımı 4mbit civarına düşürdü. Yıllar sonra bir gün bir anda hızım 1 mbitin altına düştü. Bir ay civarı uğraştım eviniz kutuya çok uzak dediler. Sanırım birisi evimi temelinden kesip kutunun daha uzağına taşımış bundan benim haberim yok tabii. Sonuç olarak sözleşmeyi iptal edip kablonete geçtim. Çok şükür şuanda aşırı derece memnunum. 100 mbite kadar internet verebiliriz dediler. Doğum günüm olduğu zaman 100 mbite çıkartıyorlar hızı ve test yaptığımda gerçekten 100 mbit internet alabiliyorum. TT 16 mbit veririz dediği halde bir kez bile sekizin üstünde hız veremedi yıllarca. 24 mbit tamamen sınırsız paketi ve televizyonu 70 liraya alıyorum. TT'nin paketlerine göre son derece iyi fiyat. Üstelik bir sıkıntı olduğunda hiçbir ücret talep etmeden evime gelip kablolarımı falan yeniliyorlar. TT denen firma eve gelip kontrol yapmak için ekstra para ver bize diyor. Tamam vereyim diyorum ekibini göndermiyor. Kısacası bu ülkede kesinlikle tavsiye edebileceğim ve tavsiye isteyen herkese büyük bir heyecanla anlattığım tek firma kablonet. Kesinlikle yaşadığınız bölge için araştırıp değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Bence 2 seçeneğiniz var.
Türk Telekom'un Bölge Müdürlüklerine gidip başvuru yapın. Getirirler getirirler getirirlerse yeni bir pakete geçeceksiniz zaten.
Eğer Getirmezlerse 66 TL fiyata 16 Mbps iyi. Eğer aynı fiyattan sunarlarsa devam edin. Eğer paketi yeniledikten sonra altyapı gelirse Türknet gibi firmalar Cayma bedelinin bir kısmını ödüyor şansınızı deneyebilirsiniz.
Size başka bir sağlayıcı önerebilir miyim?
Ben Millenicom kullaniyorum. Ortalama seviyede bir firma. Ve istediginiz zaman firmadan çıkabiliyorsunuz. Taahhütsüz uygun paketleri var. Bir soru olsa 1 ay sonra baska bir servise geçebilirim. Dıgerleri seni kelepçeliyor vs. Bu çok can sıkıcı bir durum.
Ben İzmir'de yaşıyorum. Büyük şehirlerin çoğunda kendi fiber alt yapıları var. Bildiğim kadarıyla vodafone da aynı alt yapıyla internet veriyor benim olduğum yerde. Bir firma daha olması aynı alt yapı üzerinden hizmet veren. Evlere kadar fiber kablo ile evlerin içine ise bildiğimiz anten kablosu ile geliyor.Bu firma için herhangi bir altyapı gerekiyor mu?
Ankara'da olmamasına şaşırdım ve üzüldüm. Umarım sizi üzmeyecek bir sağlayıcı bulabilirsiniz.Maalesef bölgede Türksat yok, eğer olsa emin olun geçen sene geçerdim. Ek olarak TV'de alırdım üstelik. Onlara mail atmıştım geçen sene ama bölgenizde hizmet vermiyoruz demişlerdi. Yoksa geçebileceğim bir firma.
Ben İzmir'de yaşıyorum. Büyük şehirlerin çoğunda kendi fiber alt yapıları var. Bildiğim kadarıyla vodafone da aynı alt yapıyla internet veriyor benim olduğum yerde. Bir firma daha olması aynı alt yapı üzerinden hizmet veren. Evlere kadar fiber kablo ile evlerin içine ise bildiğimiz anten kablosu ile geliyor.
Ankara'da olmamasına şaşırdım ve üzüldüm. Umarım sizi üzmeyecek bir sağlayıcı bulabilirsiniz.
Türksatkablo sitesinden sorgulama yapılabiliyor.İnternetten fiber altyapısı sorgulatmamız yeterli değil mi?