1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 11 Mayıs 2019 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Drinkee ve Batshit, bu dalda sevdiğim iki şarkı Bu ikili gerçekten efsane Biraz marş dinlemeyelim, Sofia ve Trucker dinleyelim @FCLivorno sizi de dinlerken gördüm. Yalnız değilim, korkmama gerek yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Drinkee ve Batshit, bu dalda sevdiğim iki şarkı Bu ikili gerçekten efsane Biraz marş dinlemeyelim, Sofia ve Trucker dinleyelim @FCLivorno sizi de dinlerken gördüm. Yalnız değilim, korkmama gerek yok
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 11 Mayıs 2019 #2 Birinci şarkıyı ilk kez dinledim, begenmedim. Ama ikinciyi duyunca şok oldum. Cok sevdiğim, adini bilmediğim şarkılardan biriydi. Sayenizde buldum.
Birinci şarkıyı ilk kez dinledim, begenmedim. Ama ikinciyi duyunca şok oldum. Cok sevdiğim, adini bilmediğim şarkılardan biriydi. Sayenizde buldum.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.242 Çözümler 3 Yer Leningrad 11 Mayıs 2019 #3 marcel'o dedi: Birinci şarkıyı ilk kez dinledim, begenmedim. Ama ikinciyi duyunca şok oldum. Cok sevdiğim, adini bilmediğim şarkılardan biriydi. Sayenizde buldum. Genişletmek için tıkla... Aaa 30 nisanda paylaşmıştım ben nası görmezsin.
marcel'o dedi: Birinci şarkıyı ilk kez dinledim, begenmedim. Ama ikinciyi duyunca şok oldum. Cok sevdiğim, adini bilmediğim şarkılardan biriydi. Sayenizde buldum. Genişletmek için tıkla... Aaa 30 nisanda paylaşmıştım ben nası görmezsin.
1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 11 Mayıs 2019 #4 FCLivorno dedi: Aaa 30 nisanda paylaşmıştım ben nası görmezsin. Genişletmek için tıkla... Ben de onu diyorum, Batshit'in yanına ekleyeyim dedim, siz görün diye Demek ki burada Sofi Tukker dinleyen nadir insanlardanız
FCLivorno dedi: Aaa 30 nisanda paylaşmıştım ben nası görmezsin. Genişletmek için tıkla... Ben de onu diyorum, Batshit'in yanına ekleyeyim dedim, siz görün diye Demek ki burada Sofi Tukker dinleyen nadir insanlardanız
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 11 Mayıs 2019 #5 @FCLivorno Bu konunun altindaki benzer konularda gördüm aslinda
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.242 Çözümler 3 Yer Leningrad 11 Mayıs 2019 #6 114187 dedi: Ben de onu diyorum, Batshit'in yanına ekleyeyim dedim, siz görün diye Demek ki burada Sofi Tukker dinleyen nadir insanlardanız Genişletmek için tıkla... Ben arada dolanırım youtube'ta arada böyle şeyler de dinlerim. Sabit dinlediğim bir şey yok pek. Müzik kafası güzelse dinlerim. Keşfediyor insan arada böyle güzellikler.
114187 dedi: Ben de onu diyorum, Batshit'in yanına ekleyeyim dedim, siz görün diye Demek ki burada Sofi Tukker dinleyen nadir insanlardanız Genişletmek için tıkla... Ben arada dolanırım youtube'ta arada böyle şeyler de dinlerim. Sabit dinlediğim bir şey yok pek. Müzik kafası güzelse dinlerim. Keşfediyor insan arada böyle güzellikler.