Softonic güvenli midir?

711373

Centipat
Arkadaşlar az önce HWMonitor adlı uygulamayı bilgisayarıma kurmak için softonic sitesinden indirdim fakat internette bu sitesinin güvenilir olmadığını duydum ve indirdiğim HWMonitor'ü sildim. Zaten amacım softonicden indirmek değildi HWMonitor indirecektim orijinal sitesi o sandım. Meğer değilmiş softonicten indirdiğim HWMonitor'ü silip orijinal sitesinden geri yükledim. Bilgisayarıma virus bulaşmış mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar az önce HWMonitor adlı uygulamayı bilgisayarıma kurmak için softonic sitesinden indirdim fakat internette bu sitesinin güvenilir olmadığını duydum ve indirdiğim HWMonitor'ü sildim. Zaten amacım softonicden indirmek değildi HWMonitor indirecektim orijinal sitesi o sandım. Meğer değilmiş softonicten indirdiğim HWMonitor'ü silip orijinal sitesinden geri yükledim. Bilgisayarıma virus bulaşmış mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.
Hocam bende makro indirmek için Softonicden indiriyordum. Şahsen virüs vb. sorunlarla karşılaşmadım ama baktığımızda güvenilir değil diyorlar.

Arkadaşlar az önce HWMonitor adlı uygulamayı bilgisayarıma kurmak için softonic sitesinden indirdim fakat internette bu sitesinin güvenilir olmadığını duydum ve indirdiğim HWMonitor'ü sildim. Zaten amacım softonicden indirmek değildi HWMonitor indirecektim orijinal sitesi o sandım. Meğer değilmiş softonicten indirdiğim HWMonitor'ü silip orijinal sitesinden geri yükledim. Bilgisayarıma virus bulaşmış mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.

Ben bundan iki sene önce benim yadigar PC'ye oyun yüklemiştim oradan oyunu açmaya çalışmıştım bayağı bir meğerse minermış indirmeyin siteye girmeyin bile ben hiç güvenmiyorum.

Merkezi, İspanya'da olan bir site ve şirket. Asıl olayı tüm uygulamaları aynı yerde toplamak. Yanlış bilmiyor isem geçmişte kullanıcıya zarar veren bir skandalı vardı. İşin özü uygulamaları kendi resmi sitelerinden indiriniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı