Softonic'ten indirilen X-Mouse Button Control virüslü mü?

GT 710

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Telefon
Samsung A55 8/256
Masaüstü
Asus H110 M-K
Intel Pentium G4400 3.3GHz
MSI GT710 2GB
8+4 12 GB 2133MHz DDR4 RAM
1TB Toshiba HDD
FOEM 300W PSU
Windows 10 Pro
Ekipmanlar
Redragon Shiva
Hp m200
Gamenote h2016d
X-Mouse Button Control indirmek için sitelere göz atıyordum.
Uptodown sitesini MBAM browser eklentisi engellediği için diğer siteleri gezmeye başladım ve Softonic'den indirdim.
Sonra ise dosyayı virustotal'de tarattım: sonuç
Normalde virustotal'de 3-5 tespite takılmam ama işin içinde MBAM da olduğu için işkillendim.
Sizler ne düşünüyorsunuz, bu site güvenilir midir, X-Mouse Button Control'ü başka nereden indirebilirim?

X-Mouse Button Control indirmek için sitelere göz atıyordum.
Uptodown sitesini MBAM browser eklentisi engellediği için diğer siteleri gezmeye başladım ve Softonic'den indirdim.
Sonra ise dosyayı virustotal'de tarattım: sonuç
Normalde virustotal'de 3-5 tespite takılmam ama işin içinde MBAM da olduğu için işkillendim.
Sizler ne düşünüyorsunuz, bu site güvenilir midir, X-Mouse Button Control'ü başka nereden indirebilirim?
X Mousr Button Control degil, softonic'in indiricisini indirmissiniz, antivirusler de bu potansiyel bir istrnmeyen yazilim diyor, dikkatini cekerim potansiyel, direkt virus degil.

Yanlis olmasin ama asil sitesi sanirim bu.

Ah eskiden bu uygulama ile metin 2'de afk farm yapardım. Güzel günlerdi.

Buradan indir.

Burası resmi sitesi buradan indir. Ayrıca MBAM'ın böyle uyarı vermesi normal false-positive verme olasılığı yüksek bir program.

Burası resmi sitesi buradan indir. Ayrıca MBAM'ın böyle uyarı vermesi normal false-positive verme olasılığı yüksek bir program.
buradan indirdiğimde virustotalde 0 diyor ama communityde eksiler almış bunun sebebi nedir.

X mousr button Control degil, Softonic'in indiricisini indirmissiniz, antivirusler de bu potansiyel bir istrnmeyen yazilim diyor, dikkatini cekerim potansiyel, direkt virus degil.

Yanlış olmasin ama asil sitesi sanirim bu.

İndirmedim ama domain ve sitenin görünümünden bile anlaşılıyor resmen ben virüslü bir dosyayım diye bağırıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı