Y yus.55 Femtopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bir tane Telegram'da mining botu keşfettim. Bu bot yalan mı yoksa doğru mu? Para çekimi yapan var mıdır? Direkt Telegram kanal linki bırakıyorum. Bana inandırıcı gelmedi. Software Crypto Mining Software Mining On PC And Mobile MiniApp: @SoftWareScannerBuy_bot Contact: @mreaglecall t.me Konuyla ilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2025
Merhaba arkadaşlar. Ben bir tane Telegram'da mining botu keşfettim. Bu bot yalan mı yoksa doğru mu? Para çekimi yapan var mıdır? Direkt Telegram kanal linki bırakıyorum. Bana inandırıcı gelmedi. Software Crypto Mining Software Mining On PC And Mobile MiniApp: @SoftWareScannerBuy_bot Contact: @mreaglecall t.me Konuyla ilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirir mi?
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.290 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 29 Mayıs 2025 #2 Sakın hiçbir mining kripto kazım botuna güvenmeyin... Artı 0 Eksi