Soğuk duş almaya nasıl alışılır?

Rafa_2552

Hectopat
Daha fazla  
Ben normalde kaynar suda duş almaya alışığım. Ama soğuk duş daha sağlıklı ve rutin olarak alışmak istiyorum. Denemiştim. Ama soğuk duş aldığımda 30 sn bile dayanamıyorum. Nasıl atlatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaynar suda duş alan adama soğuk su etki etmez.

Sıcaklığı yavaş yavaş düşürmeniz lazım. Ben kendimi bildim bileli ılık suyla yıkanıyorum. Yaz aylarında soğuk.

Sinirler öldüyse evet.
Keşke o kadar ayarlanabilse musluklar, nereye alırsan al kafasına göre sıcaklık veriyor zaten.

Şu an dahil 5 ay boyunca tenine hiç sıcak su değmemiş biri olarak söyleyebilirim ki hala tam alışamadım.

İradeli olmak lazım suyun altında kalmak için. Şok etkisinden birkaç dakika sonra su biraz daha sıcak gelmeye başlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cebimde beş param yoktu, hayatımı değiştirmeliydim. Her sabah 5'te kalkıp her sabah soğuk duş almaya başladım ve artık hem üşüyordum hem de parasızdım.

Hikayesine döner, zorlamanı önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin özü, yavaş yavaş bünyeyi alıştırdıktan sonra suya girmek pek bir olayı yok. Yavaş yavaş artık bünye alışıp direkt soğuk suya girebilecek hale geleceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…