Soğutma bloğu değiştirilmiş 1030 Turbox ekran kartı alınır mı?

Hocam onlarca sebebi var Turbox alınır mı diye araştırma yaparsanız sonuçları kendiniz de görebilirsiniz.

Tamam da ben burada Turbox'un iyi bir marka olduğunu savunmuyorum. Sadece ekran kartının markasının şu an Turbox olmadığını söylüyorum. Turbox'un yaptığı tek şey ASUS'un gönderdiği çipsete soğutma bloğu takmak(muhtemelen onu bile yapmayıp Çin'den temin ediyordur D'da :D). Fakat ortalıkta turboxa ait bir soğutma bloğu bile yok.

Tamam da ben burada Turbox'un iyi bir marka olduğunu savunmuyorum. Sadece ekran kartının markasının şu an Turbox olmadığını söylüyorum. Turbox'un yaptığı tek şey ASUS'un gönderdiği çipsete soğutma bloğu takmak(muhtemelen onu bile yapmayıp Çin'den temin ediyordur D'da :D). Fakat ortalıkta turboxa ait bir soğutma bloğu bile yok.
Ben de bundan bahsediyodum işte, soğutma bloğu değiştirildiği için alınır mı diye.

Ben de bundan bahsediyordum işte, soğutma bloğu değiştirildiği için alınır mı diye.

Termal macun varsa elinizde soğutma bloğunu çıkarıp yenilersiniz. 1030 zaten ısınmıyor, çoğu modeli plastik pasif soğutmayla geliyor ki görseldeki soğutma metal olduğu için kasanın hava akışına bağlı stok soğutmadan daha başarılı olabilir.

Hocam size en kısa ve basit olarak anlatayım birinin kıyafetini değiştirdiğinizde kişinin kendisi de değişir mi? Değişmez buradaki hesap ta aynı içinde bulunan donanımsal parçaları firma takar NVIDIA çipi gönderir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı