Soğutma kasadan ayrı alınsa evde takılabilir mi?

Layspa

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) DDR5 5600 MHz CL40 KF556C40BBAK2/16 RAM
Ekran kartı
Asus RTX 4060 8 GB
Anakart
Asus Prime B650M-A ll Gaming Anakart
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600
Abim için hazır kasa bakıyorum fakat sıvı soğutma ekleyince fiyat 3K+ artıyor. Normalde daha ucuza sıvı soğutma bulabilirim diye düşünüyorum ya da önerileriniz varsa bakabilirim. Şimdi benim sorum şu: Kasa aldıktan sonra sıvı soğutmayı başka bir yerden alsak bunu evde kendimiz takabilir miyiz?

Abim için hazır kasa bakıyorum fakat sıvı soğutma ekleyince fiyat 3K+ artıyor. Normalde daha ucuza sıvı soğutma bulabilirim diye düşünüyorum ya da önerileriniz varsa bakabilirim. Şimdi benim sorum şu: Kasa aldıktan sonra sıvı soğutmayı başka bir yerden alsak bunu evde kendimiz takabilir miyiz?

Takabilirsin tabii ama tecrübeli değilsen bilen birinin yapması daha iyi. Birşeyi yanlış yaparsan büyük problem yaşayabilirsin.

Pek bilmiyorum hocam. Normalde laptop kullanan birisiyim ilk defa kasa deneyimim olacak. Abim de pek bilmiyor, ben de yanlış bir şey yapmamak adına sizlere sorayım dedim. Teşekkürler cevaplarınız için. Peki önerebileceğiniz bir sıvı soğutma var mı?

Pek bilmiyorum hocam. Normalde laptop kullanan birisiyim ilk defa kasa deneyimim olacak. Abim de pek bilmiyor, ben de yanlış bir şey yapmamak adına sizlere sorayım dedim. Teşekkürler cevaplarınız için. Peki önerebileceğiniz bir sıvı soğutma var mı?

Örnek bir video atayım sana hemen. Ben 360mm Corsair H150 kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Almak istediğim kasa.

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-27_151936099.png
    resim_2023-11-27_151936099.png
    39,3 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı