Soğutucular laptopa zarar verir mi?

sarah

Hectopat
Laptopun altına aldığımız soğutucular laptopa herhangi bir zarar verir mi? Gücü de laptoptan çekiyor veya fanlara filan zarar verir mi sizce?

Laptopun altına aldığımız soğutucular laptopa herhangi bir zarar verir mi? Gücü de laptoptan çekiyor veya fanlara filan zarar verir mi sizce?

Çevremde laptop kullanan herkes soğutucu ile kullanıyor şu ana kadar hiçbirinin bilgisayarında bir sorun olmadı.

Zararı yok, sadece daha hızlı tozlanmasına neden olur cihazın.

Zararı yok, sadece daha hızlı tozlanmasına neden olur cihazın.
Böyle olmasını istemem tabi zaten laptobun kendi fanları yok mu yeterli gelmez mi

Çevremde laptop kullanan herkes soğutucu ile kullanıyor şu ana kadar hiçbirinin bilgisayarında bir sorun olmadı.
Hocam niye zarar versin laptop için üretilmiş aksi takdirde yararlı birşey.
Hiç bir faydası yok fakat zararıda yok.
Bilemedim zaten kendi fanları var ya onun yerine sadece yükseltici bir materyal mi alsam dedim

Böyle olmasını istemem tabii zaten laptopun kendi fanları yok mu yeterli gelmez mi?

Bilemedim zaten kendi fanları var ya onun yerine sadece yükseltici bir materyal mi alsam dedim.

Kendi fanları yeterli olmuyor özellikle oyun için kullanıcaksan aşırı ısınma yapabilir bu sebepten dolayı soğutucu stant almak daha karlı olur senin için bence.

Kendi fanları yeterli olmuyor özellikle oyun için kullanıcaksan aşırı ısınma yapabilir bu sebepten dolayı soğutucu stant almak daha karlı olur senin için bence.
Teşekkür ederim, peki sizin onerebileceginiz stand var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…