Laptopun altına aldığımız soğutucular laptopa herhangi bir zarar verir mi? Gücü de laptoptan çekiyor veya fanlara filan zarar verir mi sizce?
Zararı yok, sadece daha hızlı tozlanmasına neden olur cihazın.Laptopun altına aldığımız soğutucular laptopa herhangi bir zarar verir mi? Gücü de laptoptan çekiyor veya fanlara filan zarar verir mi sizce?
Böyle olmasını istemem tabi zaten laptobun kendi fanları yok mu yeterli gelmez miZararı yok, sadece daha hızlı tozlanmasına neden olur cihazın.
Çevremde laptop kullanan herkes soğutucu ile kullanıyor şu ana kadar hiçbirinin bilgisayarında bir sorun olmadı.
Hocam niye zarar versin laptop için üretilmiş aksi takdirde yararlı birşey.
Bilemedim zaten kendi fanları var ya onun yerine sadece yükseltici bir materyal mi alsam dedimHiç bir faydası yok fakat zararıda yok.
Böyle olmasını istemem tabii zaten laptopun kendi fanları yok mu yeterli gelmez mi?
Bilemedim zaten kendi fanları var ya onun yerine sadece yükseltici bir materyal mi alsam dedim.
Teşekkür ederim, peki sizin onerebileceginiz stand var mı ?Kendi fanları yeterli olmuyor özellikle oyun için kullanıcaksan aşırı ısınma yapabilir bu sebepten dolayı soğutucu stant almak daha karlı olur senin için bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.