Soğutucuların Önemi

Ard4x2

Decapat
Merhaba. Soğutucu almak istiyorum. Soğutucuların bilgisayarıma büyük bir önemi var mıdır? Çünkü dizüstüm çok ısınıyor. 200TL hediye çekimiz vardı ama farklı bir şey için harcayacağız (annem için ;) ) Soğutucu olarak ucuz ne önerirsiniz?

Çok da dişe dokunur bir şey yaptıklarını sanmıyorum. Fan ızgaralarını temiz tut, termal macunları belli aralıklarla temizle yeter. Üreticiler zaten laptopun ısındığının farkında ve belli sıcaklıklara dayanacak şekilde tasarlıyor.

Vallahi ben dün temizlettim. Macun yenilettim. Inanmazsın ama oyundayken max 96 derece olan işlemci artık 75-80 civarlarında geziyor. Soğutucuyu arkadaşım hep al dedi ama almadım. Zaten içerden yapılan soğutmayla alttan verdiği soğutma arasında dağlar kadar fark olur. Ben soğutucu kullanmadım ama pek işe yaramaz bence. Ha çok alacağım diyorsan genelde alüminyum tabanlı soğutucuları öneriyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı