Soğuyan kız nasıl geri döndürülür?

gojira_enjoyer

Femtopat
Daha fazla  
Sevgilim son zamanlarda iyice benimle konuşmayı kesti ve tüm çabalarım sonucu sebebini öğrenebildim. Eylül'den beri kendisine tam anlamıyla sığır gibi davranıp neredeyse hiç ilgi göstermiyorum ve bunu fark etmem maalesef çok geç oldu. Benden soğuduğunu söylüyor. Ben de 2 gündür kendisini tekrar denemeye ikna etmeye çalışıyorum ama hala başaramadım. İllaki aşırı zor da olsa bir yolu vardır bunun. Deneyimli, bilen abiler var mı tavsiye verebilecek? İstediğiniz detayı sorabilirsiniz, hepsini cevaplarım ve "boş ver, yeni denizlere yelken aç" gibi tavsiyeler vermeyin; bu konuyu çok ciddiye alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi isterse döner o zamanda bu kızdan sana hayır gelmez çünkü ne istediğini bilmediğini gösterir ve yine sıkılıp bırakmayacağının garantisi olmaz.
Hocam haklı olabilirsin ama soğumasının nedeni benim onu aylarca istikrarlı olarak boşlamam yani bi anda durduk yere soğumadı bazı kişilerin aksine

Reis farkında olduğunu ve hatanı tekrarlamayacağını, çok sevdiğini söyle ardından özürünü dile. Affetmesi için hoşlandığı bir aktivite veya hediye vs hallet bir şeyler. Sonra da zamana bırak. Keşke bu noktaya gelecek kadar sığır olmasaydınız.

Reis farkında olduğunu ve hatanı tekrarlamayacağını, çok sevdiğini söyle ardından özürünü dile. Affetmesi için hoşlandığı bir aktivite veya hediye vs hallet bir şeyler. Sonra da zamana bırak. Keşke bu noktaya gelecek kadar sığır olmasaydınız.
Hocam tamam dese kölesi olucam o kadar çaresizim ama telefonda konuşmayı bile kabul etmiyor hiç bi şekilde. Gerçekten napıcam bilmiyorum gerçekten elde hiç bi çare kalmayıncaya kadar denemek istiyorum bunu

Hocam tamam dese kölesi olucam o kadar çaresizim ama telefonda konuşmayı bile kabul etmiyor hiç bi şekilde. Gerçekten napıcam bilmiyorum gerçekten elde hiç bi çare kalmayıncaya kadar denemek istiyorum bunu

Bu kadar seviyordun niye boşladın kızı. Başkası kapmış işte.

Başkasının kapması olabilecek en son şey gerçekten tanıştığımızda da 2 3 arkadaşı vardı hala 2 3 arkadaşı var gerçekten yalnız biri, benden de onu bu durumda daha da yalnız hissettirdiğim için soğumuş.

Yüz yüze görüş. Hemen konuya gir. Çok pişman olduğunu söyle. Eğer hala istemiyorsa zorlama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı