RTX 4070 sistem 50 bin TL'ye satılmalı mı?

dendk

Femtopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz
ASUS Prime B650M-R (2X M.2 slot.
Thermalright Assassin King 120 SE.
Lexar Thor DDR5 16 GB (2x8GB) 6000MHz.
Adata Legend 710 512 GB NVMe M.2, Kioxia M.2 500GB G2 toplam 1TB M.2 SSD'li.

Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB.
ENERMAX starryfort SF217 ARGB temperli cam.
ENERMAX maxpro III 600W 80+ sertifikalı.

Mouse Razer Cobra Pro mouse.

Klavye MCHOSE G75 Pro klavye.

Kulaklık Razer baraccuda X kulaklık.

Monitör Dell G2524h 280Hz 0.5 ms IPS arkadaşlar hepsinin kutusu faturası garantisi var 50 teklif geldi kabul etmedim 55 istiyorum dedim, siz ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirleriniz nelerdir? Belirtirseniz sevinirim. Ekipmanlar dahil.

Hocam bence ideal fiyat 65-60 arası ekipmanlarınız güzel. Ekran kartıda güzel ki garantisi var. Fakat şu an 2. El piyasasında para yok onun için cebinde parası olan kral gibi takılıyor ölücüler kol geziyor bilginiz olsun geç satılabilir fakat acil bir para ihtiyacı varsa 50 yede bırakılabilir ama altına vermek bence yazık olur.

Hocam bence ideal fiyat 65-60 arası ekipmanlarınız güzel. Ekran kartıda güzel ki garantisi var. Fakat şu an 2. el piyasasında para yok onun için cebinde parası olan kral gibi takılıyor ölücüler kol geziyor bilginiz olsun geç satılabilir fakat acil bir para ihtiyacı varsa 50 yede bırakılabilir ama altına vermek bence yazık olur.

Hocam 60'a koydum sonra 55'e çektim acaba çok mu fiyat biçtim diye adam 45 verdi sadece kasayı 45'e veririm dedim sonra numara istedi attım, ekipmanlarla 50 yap alalım dedi 55 altına vermeyi düşünmüyorum dedim, adam 5000 lira pazarlık payı da yapmıyorsan yapma dedi. Sonra bozuldu kapattı. Yani 55 iyi gibi geldi ama daha yükseğe mi satmam lazım? Anlamadım mal benim trip yiyen benim çok garip ya.

Hocam 60'a koydum sonra 55'e çektim acaba çok mu fiyat biçtim diye adam 45 verdi sadece kasayı 45'e veririm dedim sonra numara istedi attım, ekipmanlarla 50 yap alalım dedi 55 altına vermeyi düşünmüyorum dedim, adam 5000 lira pazarlık payı da yapmıyorsan yapma dedi. Sonra bozuldu kapattı. Yani 55 iyi gibi geldi ama daha yükseğe mi satmam lazım? Anlamadım mal benim trip yiyen benim çok garip ya.

Boş ver bro takma. Çok acil ihtiyacın yoksa beklet bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı