İyi oyunlar sizeŞu an CS:GO'da aim botzda tık tık bot vuruyorum keleşimle Redline'la.
İyi oyunlar sizeŞu an CS:GO'da aim botzda tık tık bot vuruyorum keleşimle Redline'la.
Arkadaşım Phasmophobia aldırdı onu indiriyorum şuan.Şuan Beyond Two Souls oynuyorum ve çok keyifli. Sizler neler oynuyorsunuz?
İyi oyunlar size.
Oynuyorum tabii ki. Fall Guys oynamıyorum amaFall Guys veya Among Us oynuyor musunuz girelim beraber.
Ne yazık ki şimdilik elimde bilgisayar yok. Haftaya oynayabiliriz ama.Fall Guys veya Among Us oynuyor musunuz girelim beraber.
Benim de Bannerlord oynama fırsatım olmadı en yakın zamanda oynamak istiyorum.Arkadaşım Phasmophobia aldırdı onu indiriyorum şuan.
Onun dışında Bannerlord oynuyorum çoğunlukla![]()
Ben Bannerlord'u GIST'de test etmiştim.Benim de Bannerlord oynama fırsatım olmadı en yakın zamanda oynamak istiyorum.
Altyapı ile alakalı diye biliyorum.2 GB dosya indirdim %98 iken internet gidip geldi.
Turkcell cidden çok dandik bir firma.
Aileme söyledim hiç umurlarında değil aslında onlar da internetten memmun değiller fakat cayma bedeli 700 TL işte haksızlar da diyemiyorum.
Hocam çok kanser bir durum gerçekten. Dün oyun indirirken yüzde 95 de elektrikler gitmesin mi2 GB dosya indirdim %98 iken internet gidip geldi.
Turkcell cidden çok dandik bir firma.
Aileme söyledim hiç umurlarında değil aslında onlar da internetten memmun değiller fakat cayma bedeli 700 TL işte haksızlar da diyemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.