- Makaleler
- 51
Yarın fizik sınavım var, sohbet konusu açıyorsunuz. Oldu mu şimdi? Buradaki muhabbeti bırakıp ders mi çalışayım? 
Sınıf nedir hocam?Yarın fizik sınavım var, sohbet konusu açıyorsunuz. Oldu mu şimdi? Buradaki muhabbeti bırakıp ders mi çalışayım?![]()
@Samotne Ciasteczka davet ediyorum.![]()
Coğrafya mağduruyum ben de, yarın Coğrafya varYarın fizik sınavım var, sohbet konusu açıyorsunuz. Oldu mu şimdi? Buradaki muhabbeti bırakıp ders mi çalışayım?![]()
Hocam zamanında çok mu hile açtınız? Galiba panzer ile çok anınız var ve sizi etkilemiş nick yaptığınıza göre.Dur ya, 2 dakika Animeden uzak kalalım. (!)
Son güne bırakmasaydın...Yarın fizik sınavım var, sohbet konusu açıyorsunuz. Oldu mu şimdi? Buradaki muhabbeti bırakıp ders mi çalışayım?![]()
Ben seni herkes yerine tebrik ederim.Bunun için konu açacaktım ama insanlar bunu niye okusun diye açmadım. Bugün biyoloji öğretmenim benim araştırmayı sevmem ile alakalı baya olumlu şeyler söyledi. Bunu aileme anlatınca dalga geçtiler. Arkadaş ortamında bunları anlatınca da adım egoist oluyor. Sadece beni sevindiren bir şeyi paylaşmak istediğimi kimseye anlatamadım. Bari dedim içimde kalmasın. Kısaca mutlu olacağım şey gene zehir oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.