Sohbet edelim

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 94
  • Görüntüleme 4.379
Belli bir bütçe verdiler. Şu an 6600 ve ikinci el 3600 alınıyor bütçeyle. Düşecek diye beklerken fırlarsa 6500 XT'ye razı kalmam gerekir diye korkuyorum biraz.

LGS dönemine kadar daha da düşerse çok iyi olur. Belki o zamanlarda 6600XT bile bulabilirsiniz. Aceleye gerek yok. Sınavı hayırlısıyla güzel bir sonuçla bitirin. Sonrasında babanız ekstra bir sürpriz bile yapabilir. 😃

Sosyal nedeniyle derslerime gerekli önemi veremiyorum 1 aydır.
Bu yüzden basarim dustu.
2 ay kaldi sinava, fare ile ilgili sorularımı da hallettiğime gore artik sadece molalarda girerim.
Ders sırasında gizlice girmem.
Buranın değeri yok, seni önemseyen de yok paşam, salla burayı; vakit öldürmekten öteye geçmiyor.
Benim de 2 ay kaldı sınava, üniversite yolunu göremezsem yallah askere. 😂

Yarın sabah firmanın Coca-Cola cam şişesi ve bardağı teslimatı olacak. Yaklaşık 21 tır dolduracağız. Uzun bir gün olacak, büyük ihtimalle mesaiye kalacağım. İstikamet Fransa.

Sosyal nedeniyle derslerime gerekli önemi veremiyorum 1 aydır.
Bu yüzden basarim dustu.
2 ay kaldi sinava, fare ile ilgili sorularımı da hallettiğime gore artik sadece molalarda girerim.
Ders sırasında gizlice girmem.

Ben de FM 20 yüzünden 9.sınıf sınavlarına çalışmamıştım ama sınav sonuçları yüzüme çarpınca kendime gelip oyunu sildim size tavsiyem sosyal i bir an önce bırakıp ( En azından LGS'ye kadar ) kendinizi tamamen derslere vermeniz ( Bu arada FM 20'yi bırakma sebeplerimden biri de bir maçta çok sakat oyuncum olduğu için Max Kruse u kaleye almam o an benim için oyun bitti maçı kurtarmasını beklerken penaltıyı atamayan Pelkas a söven taraftar gibi oldum )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı