Sohbet edelim

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 94
  • Görüntüleme 4.352
Demek istediğim evden getirdiğimiz klavye ve fareyi orada kullanabilir miyiz?

Hiç denemedim, ama denerim eski klavye ve faremle. Perşembe günü de var teknoloji dersi, denenir.

Kaç yaşındasın? Seni stres eden ne?

15 yaşımı 1 ay önce doldurdum. Stres olduğum ise çoğunlukla gelecek kaygısı ama okulu bitirip ne yapacağım gibi değil; emellerime nasıl erken ulaşabilirim, nasıl ulaşabilirim? Neden emellerim için uğraşmak yerine boş boş zaman geçiriyorum? Çapraz kentleşme, asimetri, Türklerin salaklığı, bir sürü kararsızlık ve içinden çıkamadığım döngüler, sosyal sorunlarım, çaresizlik, takıntılarım, utanç vb. şeyler.

Selam arkadaşlar. Canım çok sıkıldı. Konuşacak birini bulamadım. Dilerseniz burada konuşalım. Kim ne anlatmak isterse anlatsın. Anı olur dert olur sevdiği müzik olur fark etmez. Yeter ki muhabbet dönsün. :D

Vallahi gelen giden gördüğüm herkes artık yalan söylemeye başlamış. Gözümün önünde sular seller gibi yüzüme yalan söylüyor ama yine de yüzüme gülüyor. Kullanılmış halde hissediyorum kendimi. Sadece şarkımı dinliyorum ve oyunlarımı oynuyorum çünkü bu gerçek hayattan sadece böyle kurtulabiliyorum. Başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın derdimi.
Yazmak gerçekten iyi geliyor.

Vallahi gelen giden gördüğüm herkes artık yalan söylemeye başlamış. Gözümün önünde sular seller gibi yüzüme yalan söylüyor ama yine de yüzüme gülüyor. Kullanılmış halde hissediyorum kendimi. Sadece şarkımı dinliyorum ve oyunlarımı oynuyorum çünkü bu gerçek hayattan sadece böyle kurtulabiliyorum. Başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın derdimi.
Yazmak gerçekten iyi geliyor.
Ne oynuyorsunuz?

Vallahi benzer durumlardayız. Böyle birçok kişinin olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyız, sabır mı etmeliyiz hiç emin değilim. Bende bilgisayara çok bakıyorum ve artık bağımlılık oldu bırakamıyorum. Ben 6 saat bile uyumuyorum. Gece 2'den önce yatamıyorum. Erken yatarsam zaman kaybetmiş gibi hissediyorum. Sabah 7'de uyanınca da uykumu alamıyorum. Gözlerim mosmor oldu artık. :(
Bıktım artık. Ders desen derste çalışılmıyor. Hayatımı düzene oturtturamadım. Olan gözlerime oluyor. 2 haftadır okula 4 saatlik uykuyla gidiyorum. Sersem oldum. Hiçbir şey zevk vermiyor.

Bir de ekran kartı fiyatları düşer mi sizce
Bir süre daha böyle devam eder veya biraz daha düşer. Ama bu uzun sürmeyecek.
Düşer bir süre. Sonra yükselir yine bence. Ayrıca sınavlarda bir tek bizim sınıf mı gümledi?
Bende zortladım. İkinci sınavlarda düzeltiriz bir şekilde.
Paranın olup/olmamasından bahsetmiyorum. Gerçekten fast-food alırken bile insanın canı acımaz yani. Eskiden pahalı değildi.
MC Donalds'da 30 küsüre hiçbir şey yok. İnanabiliyor musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı