Sohbet nasıl başlatılır?

395014

Hectopat
Hiç tanımadığım biriyle nasıl sohbet başlatırım? Tek korktuğum şey "ne oluyoruz?" gibi bir tepki almak. Bu yüzden kimseye selam bile veremiyorum. Son 1-1.5 yıldır da bayağı bir yalnızlaştım. Yeni arkadaş edinmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Gidip ne diyeceğimi bile bilmiyorum.

Öneriyi okul için istiyorsanız sabahları sınıfınıza ilk girdiğinizde ve diğer öğrenciler de sabah sınıfa ilk defa girdiklerinde bir günaydın demek ile başlayabilirsiniz.

Kaybol çekerse diye düşünüyorum. Ben olsam çekmem de, insanları bilemedim için diyorum.
Hocam nasıl biri olduğuna bağlı. Eğer çok serseri egoist bir tip değilse kaybol falan demez. Siz kafanızda çok kuruyorsunuz. Gidip merhaba nasılsın diyip direk arkadaş olmak istediğinizi söyleyin. Sizi geri çevirmez.

Öneriyi okul için istiyorsanız sabahları sınıfınıza ilk girdiğinizde ve diğer öğrenciler de sabah sınıfa ilk defa girdiklerinde bir günaydın demek ile başlayabilirsiniz.
Yok hocam, benim okul işi bitti. Mezuna kaldım, üniversite için diyorsanız orada nasıl işliyor bilmiyorum.

Hocam nasıl biri olduğuna bağlı. Eğer çok serseri egoist bir tip değilse kaybol falan demez. Siz kafanızda çok kuruyorsunuz. Gidip merhaba nasılsın deyip direk arkadaş olmak istediğinizi söyleyin. Sizi geri çevirmez.

O serseri tiplerle zaten benim işim olmaz hocam. O potansiyelde 1-2 arkadaşım vardı, direkt hayatımdan şutladım. Şimdi iyi kötü hiç arkadaş kalmadı :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı