Şok Markette iş deneyimim

Hocam ben size ilk şunu söyleyeyim size sürekli yazabileceğim bir yer var mı çünkü buradan yazmak biraz zor geliyor da rica etsem cok sorum var da

gerçekten verirsen cok sorumu sormak istiyorum da yardımın lazım reis

abi gerçekten yardımcı olursan sevinirim cok sorum varda burdan yazamıyorum

reis uyudun mu

Son düzenleme:

Yok uyumadım yarın derslerim geç saatte bugün 12'ye kadar uyumuyorum sorabilirsin hocam, hocam buradan adres vermek isterdim ama özel bilgileri veremiyoruz bu forumda ondan ötürü sorun varsa hiç çekinme sorabilirsin buradan.

bari sorayım reis reis ben şimdi evime de yakın ama ben bu mağazada çalışmak istemiyorum yarın 2 ciyim kimseyi şikayet etmeden nasıl bahane üretip ilerideki mağazaya aldırabilirim o ilerdeki 2 mağaza ile görüştüm onlarda bizden az insan bile var bana yardım eder misin

Yani hocam o kadarını bilmiyorum ama dediğim gibi bölge sorumlusunun insiyatifine kalmış çalışma yerlerinin değişikliği. Tabii eğer konuşursanız mağaza müdürünüzle gerekirse elemanların yer değişikliği yapılır.

Reis mesela benim evime daha yakın işte şu an çalıştığım yer 10 dk lık şey ama onlara uzak yerden geldigimi falan söylüyorum 2. evimiz var falan müdrle yardımcıya ilerideki mağaza da 10 dk lık bir şey ama gerçekten ayın 15 nde eğer hata yapıp bana patlamaya devam ederse gerçekten değiştirmek için elimden geleni yapmayı düşünüyorum müdürüme ne söyleyebilirim müdür yardımcısını şikayet etmeden bölge sorumlusu da hem kadın hem erkek işte ama kadın genelde bazı tanıdıklarım şey diyor iyi konuşursan belki yapar diyorlar genç bir de ikisi de iyi anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum sence müdür ve bs ye ne diyeyim haklı bir sebep sunayım ama Master'i sikayet etmeden

O mağazanın müdürüyle konuş istersen, beni buraya aldırın diye. Hem şikayet konusuna gelince mağaza deposunda duvarda yazar dilek ve şikayetleriniz için şu e postaya yazın gibisinden. Ya da özel olarak şoknet üzerinden bs'ye de iletebilirsin.

O mağaza müdürü ile konuştum fakat benim sıkıntıya girebileceğimi söyledi hani az eleman var ya bir de ben yeni girdim ya bs ile arası iyi olan bizi işe alan abla söyledi bunları işte dedi müdürünle konuş dedi baktı ki yapamam derse o zaman ben devreye girerim bs ile görüştürürüm seni dedi ama bu mağazada yapamıyorum desem müdür kırılacak müdür o kadar iyi insan ki müdür yardımcısını söylesem müdür yine kırılacak sence ne diyebilirim müdüre?

E o kırılacak diye sana yapılan haksızlığa susacak mısın, bu mobbinge kadar gider hem belki müdür onunla konuşur sorunu düzeltir.

E o kırılacak diye sana yapılan haksızlığa susacak mısın, bu mobbinge kadar gider hem belki müdür onunla konuşur sorunu düzeltir.
Onunla konuşsan bile düzeleceğini sanmıyorum orda şoför vardı bak şoför ile master sakalasiyo birbiriyle master benle uğraşıyor sesimi cikarmadim birine bişi dedim Master hakkında şoför geldi diyo seni ikaz ediyorum biz birbirimizle uğraşıyoruz fakat bs gelirse o senin büyüğün aramızda 3 yaş var saygılı ol diyo o soğukta dışarda bana soğan actirirken iyidi ama aklımda bişi var reis onu sana anlatsam dinler misin

Ne demiş Napolyon: "Torpil, torpil ve mesai"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…