Şok Markette iş deneyimim

O zaman sıkıntı yok hocam sadece dediğim gibi marketteki bulunan kişi sayısına bölünüyor açık ama tabii maaştan düşerler açığı.
anladım reis şükür dikkat etmeye calısıyorum bu meyve kodları fln biraz değişik onları ezberleyince tam oluyo

O zaman sıkıntı yok hocam sadece dediğim gibi marketteki bulunan kişi sayısına bölünüyor açık ama tabii maaştan düşerler açığı.
Abi birşey sorabilir miyim ben şimdi 31 inde işe başladım bugün maaş yaticak sence kaç yatar bana bir tahminin var mi

Son düzenleme:
anladım reis şükür dikkat etmeye calısıyorum bu meyve kodları fln biraz değişik onları ezberleyince tam oluyo

Abi birşey sorabilir miyim ben şimdi 31 inde işe başladım bugün maaş yaticak sence kaç yatar bana bir tahminin var mi
5 gün üzerinden hesaplanıyor 3-4 gibi bir tutar yatar ama ayın 15'inde de prim yatacak hocam.

Reis 31 Ekim de başladım 5 Kasım yani bugün izinliyim şey diyorlar ayın 1'inde hesaplanıyor tek günlük maaş alabilrisin dedi bir arkadaşım doğru mu?

Doğrudur ilk 4 gün izinden sayıldığı için ayın 5'inde maaşlar yatar. Ana bu paranın içinde yemek, lokasyon gibi paralar da eklenir. Bir de SGK kesintileri, bes kesintileri bir de ayniyat kesintileri oluyor o zaman az bir miktar yatar.

Doğrudur ilk 4 gün izinden sayıldığı için ayın 5'inde maaşlar yatar. Ana bu paranın içinde yemek, lokasyon gibi paralar da eklenir. Bir de SGK kesintileri, bes kesintileri bir de ayniyat kesintileri oluyor o zaman az bir miktar yatar.
Sence kaç yatar reis

reis 31 inde başlamıştım 1 günlük maaş yattı 740 tl yattı

Son düzenleme:
Estağfurullah hocam buyurun tabii ki.

Hocam ben size ilk şunu söyleyeyim size sürekli yazabileceğim bir yer var mı çünkü buradan yazmak biraz zor geliyor ve geleyim konuma hocam ben şu anki çalıştığım mağazamdan müdürümden memnunum fakat müdür yardımcısı yani Master'den memnun değilim ve onunla 1 ayımı geçirmek bile istemiyorum kasa sayımını yanlış yaptığını düşünüyorum ilk önce bunu söyleyeyim sürekli unutkan biri bana 250 açığın var dedi para bozdurma yapmasak 250 açığı işleyecek yani sence müdürüme direk söylesem ben mağaza değişikli istiyorum aslında evime yakın 3 mağaza var biri de şu an çalıştığım yer ve sipariş hazırlama falan da var ayın 15-20sine doğru müdürüme söylemeyi düşünüyorum oda bölge sorumlusuna iletir zaten bölge sorumlum iyi insan genç biri zaten çalışanlar ona benzetiyor bölge sorumlum ile görüşsem evime yakın o 2 mağazadan birine verebilirler mi?

Gerçekten de bu mağazada çalışmak istemiyorum 5 gün o müdür yardımcısı beni illalah etti yani o derece müdürümden tebrik alıyorum bu kızdan azar yiyorum Allah'tan dün müdürüm zaten buna bayağı kızdı o daha adaptasyon sorunu yaşıyor başka firmadan geliyor ona asla kızmam dedi benim için dedi

gerçekten fikrini söylersen sevinirim usta

Son düzenleme:
Hocam ben size ilk şunu söyleyeyim size sürekli yazabileceğim bir yer var mı çünkü buradan yazmak biraz zor geliyor ve geleyim konuma hocam ben şu anki çalıştığım mağazamdan müdürümden memnunum fakat müdür yardımcısı yani Master'den memnun değilim ve onunla 1 ayımı geçirmek bile istemiyorum kasa sayımını yanlış yaptığını düşünüyorum ilk önce bunu söyleyeyim sürekli unutkan biri bana 250 açığın var dedi para bozdurma yapmasak 250 açığı işleyecek yani sence müdürüme direk söylesem ben mağaza değişikli istiyorum aslında evime yakın 3 mağaza var biri de şu an çalıştığım yer ve sipariş hazırlama falan da var ayın 15-20sine doğru müdürüme söylemeyi düşünüyorum oda bölge sorumlusuna iletir zaten bölge sorumlum iyi insan genç biri zaten çalışanlar ona benzetiyor bölge sorumlum ile görüşsem evime yakın o 2 mağazadan birine verebilirler mi?

Gerçekten de bu mağazada çalışmak istemiyorum 5 gün o müdür yardımcısı beni illalah etti yani o derece müdürümden tebrik alıyorum bu kızdan azar yiyorum Allah'tan dün müdürüm zaten buna bayağı kızdı o daha adaptasyon sorunu yaşıyor başka firmadan geliyor ona asla kızmam dedi benim için dedi.

Gerçekten fikrini söylersen sevinirim usta.

Hocam eğer aynı bölgedeyse mağaza bir sorun olmaz, ama bir de şöyle bakmak lazım. Bölge sorumlusunun da insiyatifine bağlı bir de hocam eğer böyle Master ile ilgili bir durum varsa kesinlikle bölge sorumlusuna iletin çünkü bazen mağaza müdürü yetersiz kalabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı