Şok Markette iş deneyimim

Hocam bs ye söyledigim için müdürün kalbi kırıldığını söyledi bana yeni bsnin elinde cok CV gördüm ve gelen olur mu acaba merak ediyorum diyelim eleman geldi beni mağazada tutmaya devam ederler mi?

Eğer mağazada eksik eleman varsa oraya gönderirler seni o eleman da o mağazada çalışır.

Eğer mağazada eksik eleman varsa oraya gönderirler seni o eleman da o mağazada çalışır.

Reis bizim mağaza şu an en eksik eleman olan yer şu an 3 Full 2 part var ve 1 tanesi yıllık izinde partlardan biri müdür desen laylaylom 7 gün içerisinde kasadaydım ve müdür yardımcısının bilerek kasama geçip açık yaptığını düşünüyorum mesela ilerimizdeki mağazada 3.5 kişi yani 4 kişiler biz 5 ama bir kişi yıllık izinde ve Cepte Şok mağazası ben değiştirilmesini cok istiyorum eğer olmazsa ocak ayına kadar dişimi sıkıp ayrılmayı düşünüyorum sence çıkışımı hemen yaparlar mı?

Reis bizim mağaza şu an en eksik eleman olan yer şu an 3 Full 2 part var ve 1 tanesi yıllık izinde partlardan biri müdür desen laylaylom 7 gün içerisinde kasadaydım ve müdür yardımcısının bilerek kasama geçip açık yaptığını düşünüyorum mesela ilerimizdeki mağazada 3.5 kişi yani 4 kişiler biz 5 ama bir kişi yıllık izinde ve Cepte Şok mağazası ben değiştirilmesini cok istiyorum eğer olmazsa ocak ayına kadar dişimi sıkıp ayrılmayı düşünüyorum sence çıkışımı hemen yaparlar mı?

Hocam işten ayrılmadan 15 gün önce Bs'ye bildir. 15 gün sonra istifanı yaz.

Son düzenleme:
Düzelir canım. İlerleyen zamanlarda birbirinizi tanırsanız daha çok anlaşırsınız. Çikolata falan ısmarla olmadı.
Reis zaten ayın sonunda inşallah mağaza değişir değişmezse ocağın 15 inde çıkışımı isticem

Düzelir canım. İlerleyen zamanlarda birbirinizi tanırsanız daha çok anlaşırsınız. Çikolata falan ısmarla olmadı.

Amil abi aramız düzeldi fakat sana bir şey sormak isterim benim haftaya 1 gün izin olacak pazar günleri fulüm zaten sence hangi güne izin kullanmalıyım hafta hızlı geçsin diye

Son düzenleme:
Reis zaten ayın sonunda inşallah mağaza değişir değişmezse ocağın 15'inde çıkışımı isteyeceğim.

Amil abi aramız düzeldi fakat sana bir şey sormak isterim benim haftaya 1 gün izin olacak pazar günleri fulüm zaten sence hangi güne izin kullanmalıyım hafta hızlı geçsin diye.

Çarşamba olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı