Şok Markette iş deneyimim

Vaay inşallah olur haber etmeyi unutma.
reis bide açık diyince banane yapmasaydın diyo o müdür yardımcısı ne zaman geçse açık veriyo yav bakalım inş bugün cıkmaz acıklanır 1-2 saate söylerim acık var mı diye abi ciddiyim sen bana iletişim adresi versene cidden moderatörlere söyleriz lütfen versene kral be

380 lira açığım cıkmış bunlar benim kasaya bisi mi yapıyo anlamadım yav

Reis açık çıkarsa mağaza müdürü onu siler mi yoksa maaştan keserler mi

Son düzenleme:
İyidir hocam sizi sormalı ayın 1'inden itibaren Şok Net üzerinden bordronu görüntüleyebilirsin.
iyiyim sağolun ayın 30 unda cıkısımı alsam tam maaş yatar mı

İyidir hocam sizi sormalı ayın 1'inden itibaren Şok Net üzerinden bordronu görüntüleyebilirsin.
Amil abi iyi günler ben aralığın 15 inde cıkısımı almayı düşünüyorum ocagın 5 inde ve 15 inde bana prim ve maaş sence kaç yatar

Amil abi iyi aksamlar nasıl görüntüleyebilirim yardımcı olabilir misin büyük ihtimal benim kasamda şu an toplam 800 TL'ye yakın acık var sadece benim kasadan yapıldı bu ve her aksam veya sabah beraber oldugum kisiyle mi kesilir yoksa benim maaştan mı kesilir bu sence

Son düzenleme:
İyiyim sağ olun ayın 30'unda cıkısımı alsam tam maaş yatar mı?

Amil abi iyi günler ben aralığın 15'inde cıkısımı almayı düşünüyorum ocagın 5'inde ve 15'inde bana prim ve maaş sence kaç yatar.

İyiyim sağ olun ayın 30'unda cıkısımı alsam tam maaş yatar mı?

Amil abi iyi günler ben aralığın 15'inde cıkısımı almayı düşünüyorum ocagın 5'inde ve 15'inde bana prim ve maaş sence kaç yatar.

Amil abi iyi aksamlar nasıl görüntüleyebilirim yardımcı olabilir misin büyük ihtimal benim kasamda şu an toplam 800 TL'ye yakın acık var sadece benim kasadan yapıldı bu ve her aksam veya sabah beraber oldugum kisiyle mi kesilir yoksa benim maaştan mı kesilir bu sence.

Marketteki kasadan öğrenebilirsin, ya da markette ayrıca bilgisayar varsa oradan görüntüleyebilirsin.

Okurken içim daraldı. Bu asgari ücretli müdürlerin egosu hiç çekilmiyor. Bende zamanında okuldan sonra part time olarak fast food restoranında işe girmiştim, part time olmama rağmen beni mesaiye bırakmaya çalıştılar. Müdürle konuştum "bizde şartlar böyle" dedi. Bende çalışmıyorum o zaman dedim, bana "15 gün önce bildirmen gerek" dedi sırıtarak. Bende çalıştığım yerin genel merkezine şikayet ederek işten ayrıldım. İşe kasiyer olarak girmiştim, tüm işleri yapmamı bekliyorlar falan. Gerçekten rezalet ötesiydi. Verdikleri asgari ücrete kendilerine köle arıyorlar. Bir de şu müdürlerinin egolarını tatmin etmekle uğraştırıyorlar. Gerçekten Allah sabır versin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı