Girmem, ben üniversiteye başlayacaktım bir de memlekete gidecektim bir de yaşım küçük olduğu için tüm işleri bana yaptırıyorlardı. Çürük patateslerin olduğu çuvalı bana açtırmaları ve bana toplatmaları. Sırf bundan dolayı bazı günler iştahım kaçıyordu. Çürük yumurtalardan bahsetmek bile istemiyorum. Tüm rafı topladığımı hatırlarım. 20 paket 30'lu yumurta kolisi attığımı hatırlarım. Ayrıca burada anlattığım bölge sorumlusu meselesi olsun bunlardan dolayı ayrıldım, aslında baktığında okul ve memleket bu işin bahanesi. Yaşın küçük olunca herkes seni her işe koşturuyordu. Benim suçum yok mu tabii ki var mesela ben de hakkımı savunabilirdim ama yapmadım yok kırılırlar, üzülürler dedim. Anneme anlatıyordum annem de haklı olarak onlara karşı beni savundu ama annemi dinlemedim hiç. Keşke dinleseydim. Ama ben de yeni laptop almak bir de elimde 3-5 kuruş para olsun diye işe girdim. Ne de olsa emekli olan anne-babandan bilgisayar isteyemezsin nihayetinde. Çünkü utanırsın ben de mecbur işe girdim. Orada da şok'a başvurdum.