Şok Net 100Mbps nasıldır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Merhaba evime internet bağlatacağım Telekom'da çalışan 2-3 arkadaşımla görüştüm. Telekom'un çok pahalı olduğunu söylediler ve Şok Net'i önerdiler. Zaten altyapıları aynıymış bağlamaya falan Türk Telekom geliyormuş. Sizce nasıldır? 100Mbps olan paketi tercih edeceğim. Oyunlarda ping gibi sorunlar yaşar mıyım?

Arkadaş USB ile kullanmış ben Ethernet ile bağlasam sorun yaşar mıyım acaba oyunlarda ping olmasın yeter.

Arkadaş USB ile kullanmış ben Ethernet ile bağlasam sorun yaşar mıyım acaba oyunlarda ping olmasın yeter.

Kendim kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemem ama 60 Mbps bile alsanız pinginiz olmaz. Ayrıca arkadaş bilgisayarda ki hızdan şikayetçi ve sorunun kaynağını anlamamış. Siz Ethernet kullanın bir sorun çıkmaz.

Kendim kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemem ama 60 Mbps bile alsanız pinginiz olmaz. Ayrıca arkadaş bilgisayarda ki hızdan şikayetçi ve sorunun kaynağını anlamamış. Siz Ethernet kullanın bir sorun çıkmaz.

Hani Türk Telekom ile aynı altyapıyı kullanıyormuş 100Mbps Türk Telekom ile aynı performansü verir gibi düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı