Kendi mobil uygulaması vs. var ise oradan yapabilirsiniz. Yoksa internet sitesinden o da yoksa son çare müşteri hizmetlerinden yapabilirsiniz.Şok Net'e geçtim fakat YouTube yorumları bölümünde kısıtlı mod yazıyor. Yani bu internet sağlayıcı tarafından uygulanmış. Bunu nasıl devre dışı birakabilirim?
Şebeke tarafından yapılmış bir kısıtlamadan bahsediyor.YouTube ayarlarından. Siteye girdiğinizde sağ üstte bulunan profil fotoğrafınıza tıklayıp kapatabilirsiniz.
Hmm orasını görememişim hocam, düzeltme için teşekkürler.Şebeke tarafından yapılmış bir kısıtlamadan bahsediyor.
öyle bir şey yok. o öyle sanmış. youtube ayarlarından değiştirebilir. YouTube'da Kısıtlı Mod ayarını etkinleştirme veya devre dışı bırakma - Android - YouTube YardımKendi mobil uygulaması vs. var ise oradan yapabilirsiniz. Yoksa internet sitesinden o da yoksa son çare müşteri hizmetlerinden yapabilirsiniz.
Şebeke tarafından yapılmış bir kısıtlamadan bahsediyor.
Güvenli internet açıksa YouTube kısıtlı moda kendiliğinden giriyor ve mobil verideyken o mod kapatılamıyor. Bununla alakalı daha önce konu bile açtım.öyle bir şey yok. o öyle sanmış. youtube ayarlarından değiştirebilir. YouTube'da Kısıtlı Mod ayarını etkinleştirme veya devre dışı bırakma - Android - YouTube Yardım
Arkadaşım hiçbir fikriniz olmayan bir konuda "yok öyle bir ir şey" demek ne kolay değil mi? Şok Net'te aynı sorunu yaşadım. Müşteri hizmetlerini aradım "Güvenli İnternet" hizmetini kapattılar sorun çözüldü.öyle bir şey yok. o öyle sanmış. youtube ayarlarından değiştirebilir. YouTube'da Kısıtlı Mod ayarını etkinleştirme veya devre dışı bırakma - Android - YouTube Yardım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.