Şok Net mağduriyeti

Kasım ayından beri kullanıyorum hiç böyle sorunla karşılaşmadım. 60Mbps destekleyen altyapım var Steam üzerinden 58 Mbps hızı rahatlıkla alabiliyorum. TF2 55-60ms ping alıyorum. Sorununuz router kaynaklı büyük ihtimalle. Router değişikliği talep edin.

Bunlarda gerekli testlerim.

Router'ımda bir sorun yok, dediğim gibi bir sürü ISS kullandım TurkNet olsun Millenicom vs bir sürü kullandım router ve modem değişikliği olmadan, hiçbirinde hız ile ilgili sorunum olmadı ama Şok Net'e geçtiğimden beri hiç 100 Mbps fiber kullanıyormuşum gibi hissetmiyorum sanki 35 Mbps bazen de 20-10 Mbps'ye düşen internet kullanıyorum gibi hissediyorum. Bazen hızlı ama yükleme yaparken ve oyun veya YouTube'a girdiğimde bazen hızlı ama genel olarak yavaş ve takılıyor.

Router'ımda bir sorun yok, dediğim gibi bir sürü ISS kullandım TurkNet olsun Millenicom vs bir sürü kullandım router ve modem değişikliği olmadan, hiçbirinde hız ile ilgili sorunum olmadı ama Şok Net'e geçtiğimden beri hiç 100 Mbps fiber kullanıyormuşum gibi hissetmiyorum sanki 35 Mbps bazen de 20-10 Mbps'ye düşen internet kullanıyorum gibi hissediyorum. Bazen hızlı ama yükleme yaparken ve oyun veya YouTube'a girdiğimde bazen hızlı ama genel olarak yavaş ve takılıyor.
Siz yinede router değişikliğini bir düşünün. Aynı interneti kaç yıllık bakır hatta bende kullanıyorum bende böyle sorunlar olmazken sizde olması normal değil.
Cmd üzerinden 8.8.8.8 adresine tracert atıp sonucu atarmısınız ?

Siz yine de router değişikliğini bir düşünün. Aynı interneti kaç yıllık bakır hatta bende kullanıyorum bende böyle sorunlar olmazken sizde olması normal değil.
CMD üzerinden 8.8.8.8 adresine tracert atıp sonucu atar mısınız?

Şu an bilgisayar yanımda yok, olursa bir bakacağım ama. Bilmiyorum bana da bu zamandır olmayıp Şok Net'e geçince bunları yaşamak bir garip geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı