Şok'a gelecek olan ViewSonic monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan U1vi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.921
Kardeşim ölü piksel çıktımı sende de bende çıktı da ne yapacağım şimdi ya biliyor musun süreci. Bana ulaşabilir misin sende sıkıntı çıktımı hiç.

Ben testini yaptım herhangi bir ölü pixel bulamadım aldığın şok markete iade isteyebilirsin üründe kusur olmadığı sürece geri göndermiyorlar ama ölü pixel kusur sayıldığı için almak zorundalar sen aldığın şok mağazasına geri ver bildiri olarak ölü pixel olduğunu belirt.

Yaratır eskiden 60Hz VA'dan 170 Hz IPS'e geçtim 10 oyun oynuyorum 1 saat choreme YouTube falan geziniyorum neredeyse aynı şekilde yoruluyorum fark bol.

Monitörü aldım ve kullanıyorum gözlerim yorulmuyor gayet akıyor yani bir sorun göremedim ben.

Ben testini yaptım herhangi bir ölü pixel bulamadım aldığın şok markete iade isteyebilirsin üründe kusur olmadığı sürece geri göndermiyorlar ama ölü pixel kusur sayıldığı için almak zorundalar sen aldığın şok mağazasına geri ver bildiri olarak ölü pixel olduğunu belirt.

Monitörü aldım ve kullanıyorum gözlerim yorulmuyor gayet akıyor yani bir sorun göremedim ben.
peki kanka ben şok markette denerken ekranın bantlarını müdür söktü sıkıntı olurmu sence senin monitördede bant varmıydı ?

Peki kanka ben şok markette denerken ekranın bantlarını müdür söktü sıkıntı olur mu sence senin monitördede bant var mıydı?

Ekran bantlarını ben kendim söktüm ama o sorun olmaz o kadar küçük bir şey yüzünden iade iptal etmezler. Muhtemelen senin monitörünü alıp yenisini gönderirler diye tahmin ediyorum para iadeai olacağını sanmam.

Hocam güzel bir monitöre geçene kadar anlamaycaksınız aynı durum bende de vardı ne fark eder diyorsun ediyor.

Hocam güzel bir monitöre geçene kadar anlamaycaksınız aynı durum bende de vardı ne fark eder diyorsun ediyor.

Siz daha iyi bilirsiniz hocam bir sure boyle idare edeceğim ileride monitör aldığımda IPS olmasına dikkat ederim yardımların için teşekkürler.

Ekran bantlarını ben kendim söktüm ama o sorun olmaz o kadar küçük bir şey yüzünden iade iptal etmezler. Muhtemelen senin monitörünü alıp yenisini gönderirler diye tahmin ediyorum para iadeai olacağını sanmam.
Kardeşim merhaba üründe ghosting sıkıntın varmı bende aldım şoktan hem ölü piksel var hem ghosting var

Şu linkteki benim konuma bakar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı