Kesinlikle katılıyorum.Dip ses, cızırtı vs. gibi milyon tane sorunu var. Ayrıca 1 aya bozulan RGB'si, berbat malzeme kalitesi, merdiven altı ürünlere logo basıp sizin gibileri kandırıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum.Dip ses, cızırtı vs. gibi milyon tane sorunu var. Ayrıca 1 aya bozulan RGB'si, berbat malzeme kalitesi, merdiven altı ürünlere logo basıp sizin gibileri kandırıyorlar.
Hocam bu bütçe de alabileceğiniz bir kulaklık. Bütçeniz artar ise başka alternatifler de önerilebilir.Herkese selamlar dostlar şok'a gelen Rampage km K27 alınır mı sizce? Alınırsa saat kaça gitmem gerekir? Geç gidersem stoklar biter mi?
Ne? :d
Rampage Fury X, Drop Plus vb. ürünlerini bilip bilmeden bu ürünü bu kadar çok kötülemenize şaşırdım açıkçası. Evet bazı arkadaşlar Rampage tavsiye etmiyor, ciddi anlamda bazı ürünleri çokta iyi değil. Fakat iyi iş çıkardıkları ürünlerde var.
O kadar para veriyorsunuz, bir zahmet iyi olsun. Ucuz ürünlere hiç emek verilmiyor pahalılarda bir tık iyi sadece ancak o fiyata kat kat iyi kulaklıklar alınabilir.Hepsi değil, bazı iyi ürünleride var, mesela Drop Plus.
O zaman Sony kulaklıkları nasıl?
O zaman Sony kulaklıkları nasıl?
Hocam parasına iyi ürün diyorlar 100TL'nin üstüne çıkamıyorum maalesef.
Normaldir hocam, kulaklık dandik çünkü.Dostlar ben bu ürünü aldım fakat dışarıya biraz fazla ses veriyor normal midir?
Normaldir hocam, kulaklık dandik çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.