D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Mart 2021 #41 Mert Ali Şuekinci dedi: Hocam eminsiniz değil mi çünkü daha yeni aldım 100 liraya yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... Eminim hocam, bir kaç aya RGB’si de bozulur büyük ihtimalle.
Mert Ali Şuekinci dedi: Hocam eminsiniz değil mi çünkü daha yeni aldım 100 liraya yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... Eminim hocam, bir kaç aya RGB’si de bozulur büyük ihtimalle.
M Mert Ali Şuekinci Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #42 Dreamy Bull dedi: Eminim hocam, birkaç aya RGB'si de bozulur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bununla Valorant falan oynarken ses kasabilir miyim?
Dreamy Bull dedi: Eminim hocam, birkaç aya RGB'si de bozulur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bununla Valorant falan oynarken ses kasabilir miyim?
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.562 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #43 Mert Ali Şuekinci dedi: Hocam eminsiniz değil mi çünkü daha yeni aldım 100 liraya yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... Normal, sesi fazla dışarıya veriyor. Sadece senin kulaklığa özel değil o.
Mert Ali Şuekinci dedi: Hocam eminsiniz değil mi çünkü daha yeni aldım 100 liraya yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... Normal, sesi fazla dışarıya veriyor. Sadece senin kulaklığa özel değil o.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 24 Mart 2021 #44 Mert Ali Şuekinci dedi: Hocam ben bununla Valorant falan oynarken ses kasabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 7.1 desteği varsa kasarsınız ancak denildiği gibi şansınız varsa iade edin. Çok dandik.
Mert Ali Şuekinci dedi: Hocam ben bununla Valorant falan oynarken ses kasabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 7.1 desteği varsa kasarsınız ancak denildiği gibi şansınız varsa iade edin. Çok dandik.
M Mert Ali Şuekinci Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #45 333657 dedi: 7.1 desteği varsa kasarsınız ancak denildiği gibi şansınız varsa iade edin. Çok dandik. Genişletmek için tıkla... O paraya ne alınır fikiriniz var mı?
333657 dedi: 7.1 desteği varsa kasarsınız ancak denildiği gibi şansınız varsa iade edin. Çok dandik. Genişletmek için tıkla... O paraya ne alınır fikiriniz var mı?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 24 Mart 2021 #46 Mert Ali Şuekinci dedi: O paraya ne alınır fikiriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Üstte tavsiye edilen Reddragon ürünleri güzeldir. Rampage, Snopy, Trust gibi markalardan kaçının.
Mert Ali Şuekinci dedi: O paraya ne alınır fikiriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Üstte tavsiye edilen Reddragon ürünleri güzeldir. Rampage, Snopy, Trust gibi markalardan kaçının.