Ben 17 yaşında üniversite okumaya gitsem, orada kiraladığım evde kalsam. Karnım acıkınca bir şeyler pişirmek amacıyla marketten alışveriş yapamayacak mıyım? Bu hangi mantık? Hangi kitap? Hangi defter?
Ben 17 yaşında üniversite okumaya gitsem, orada kiraladığım evde kalsam. Karnım acıkınca bir şeyler pişirmek amacıyla marketten alışveriş yapamayacak mıyım? Bu hangi mantık? Hangi kitap? Hangi defter?
Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda 20.11.2020 Cuma günü saat 20:00 den itibaren geçerli olacak.
www.icisleri.gov.tr
Bunun üzerine yeni yapılan bir ekleme vs. ile belirtilen bir durum yoksa ben burada öyle bir yasaklama göremiyorum.
20 yaş olayı da bana göre ayrı eleştirilmesi gereken bir nokta da neyse... Reşitsin, evlenebiliyorsun, ehliyet alıp otomobil kullanabiliyorsun, oy kullanabiliyor hatta milletvekili olabiliyorsun ama dışarı çıkamıyorsun. Bu sorumlulukları alabilen bir birey kendisine dikkat edemiyor mu?
Öyle bir şey yoktur. Varsa da inkar ediyorum. Bu kadar da aptal yerine koymasınlar bizi. Bana marketçi/kasiyer bir kere bile öyle demeye kalksın kavga çıkar. Aynı yaşta olduğum akadaşıma da geçenlerde boyu kısa diye bu muameleyi yapmışlar. Gel de sinirlenme...