Sokağa çıkma yasağı varken benzinliğe gitmek

Evet sorum bu sigara kullanıyorum benzinliğe gidip sigara alsam ve beni polis görse yakalasa sorun olur mu? Açıklama yapsam sigaram yok çünkü yarında dayanamam hatta pazartesiye kadar ne yapayım?
Evden çıkmadan önce ilgili yerleri arayıp izin al bu mümkün değilse de alacağın şeyi onlar getirsin. Yakalanırsan 3000TL civarı para cezası var diye biliyorum.

Evinin yakınındaysa gidip al eğer 18 yaşından büyüksen polisi ara o alır. Yaşın tutmuyorsa içme zaten kardeşim.
Polisin işi gücü yok millete sigara alır tabi. Her hafta sonu yasak olduğu belli zaten, 3 yaşında çocuk bile akıl edebilir Cuma günü fazladan 2 paket almayı.

Bir gencin yaşayabileceği en kötü durumlardan birisidir sigarasızlık.
Allah en kötü durum olarak sadece bunu yaşatsın başka kötü durum yaşatmasın. İnsanların kötü durum olarak nitelendirdiği şeylere bak özellikle gençler için. Sigara kullanmak zaten başlı başına rezillik.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı