Sokağa çıkma yasağı varken benzinliğe gitmek

Türkiye'nin merkezindeki illerden biri güneşin bu kadar erken doğması... Yaz çok hızlı geldi gün geçtikçe büyüyorum ve ailemin yaşlandığını görüyorum. :(

Okul olsaydı bu kadar hızlı geçmezdi emin ol. :)
Sabah akşam bilgisayar ya da telefon elde olunca inanılmaz geçiyor zaman. Bugün sabahlamayacaktım fakat nasıl olduysa çıkamıyorum Sosyal'den. Sonra zaman hızlı geçiyor işte. :)

Okul olsaydı bu kadar hızlı geçmezdi emin ol. :)
Sabah akşam bilgisayar ya da telefon elde olunca inanılmaz geçiyor zaman. Bugün sabahlamayacaktım fakat nasıl olduysa çıkamıyorum Sosyal'den. Sonra zaman hızlı geçiyor işte. :)
Lanet Çinliler, taştan yumuşak her şeyi yiyorlar.

Lanet Çinliler, taştan yumuşak her şeyi yiyorlar.
Şahsen bu virüs meselesinden önce çok daha iyiydim, mutluydum şu anki duruma göre. Şimdi ne mutluluk ne başka bir şey... Kendimizi sömürüyoruz sabahlara kadar. Benden kulaklık eksik olmuyor, sağır olursam şaşırmam.
Konuyu fazla dağıttık, iyi Sosyaller. :)

Müslümanlıkta balık dışında deniz ürünü yemek bile haram. Demek oluyor ki bu Çinli insanların işi kül.
Müslüman değilim, dinle bir alakası yok kültür meselesi, örnek olarak; Mumbar bildiğimiz 💩 bütün dünya tiksiniyor ancak yiyoruz.
Çok ta dağılmış sayılmaz. İsterseniz toparlarız.

Konu: Sokağa çıkma yasağı ile ilgili.
Sebebi: Korona virüsü önlemi.
Kullanıcıların tartıştığı şey: Korona virüsü.

Topladık. :D
Son mesajımla iyice dağıttım, iyi sosyaller efendim. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı